Kuuluisa ranta 2015: Ulkonäköä VIP bikinit [KUVAT]

Kuuluisa ranta 2015: Ulkonäköä VIP bikinit. Kuuluisa jo viettävät kesälomaa rannalla. Tähdet valita bikinit, uimapuvut ja trikinis uusimpia suuntauksia kauden. Tapaamaan meitä viimeiseen playeros näyttää kaikkein lumoava VIPS.

Dominoi kohtaus, sillä joka kesä, Amerikan tähdet valitsemalla bikinit mallina suosikki uimaranta ja uima-allas. Delicious kaksiosaiset puvut kirkkaita värejä, iloinen grafiikkaa ja Super tyylikäs malleja. Nuoria laulajia kuten Rihanna valita yhteensä valkoinen kolmio bikinit jalokiviä vyö ja Brasilian pikkuhousut. Katse hienostunut ja täynnä ranta tarvikkeet. Muita kuuluisuuksia valita ja bikinit näyttää vähemmän &8220; täydellinen&8221; ja mukavampi nauttia auringosta turvallisesti. Yksi niistä on Jessica Alba, joka valitsee bikinit yksinkertainen kolmiokuvion, kun Katie Cassidy käyttää mieluiten kirkkaan keltainen bikinit. Bikinit erittäin kirkkaat värit ja usein microbikinis ovat johtavia Fanny Neguesha. Täynnä paljetteja ja mallien kanssa eksentrinen piste. Kun käytät Belén Rodríguez bikinit keskittyä kuviollinen malleja.

Yksi trendi kesän 2015 Niitä kutsutaan midkinis pukuja shortsit korkea vyötärö tyyliin 50s, jotka ovat laskeneet nuoria tähtiä kuten Gigi Hadid ja Taylor Swift. He ovat olleet ensimmäinen, joka käyttää tätä suuntausta ja uimahousut retrotyyli. Ne ovat erittäin imartelevia malleja varsinkin jos haluat piilottaa hieman masu. Olivia Palermo lomalla Ibizalla valita uimapuvut tai bikineissä väriä lohkon neonväreissä. Kuuluisa espanjalainen ovat jo rannalla: Paula Echevarría heikkous yrityksen Calzedonia bikinit ja tarkastellaan kaikkia kesäloma. Ne on painettu bikinit ja bandeau tyyli. Helen Lindes nähtiin Ibiza bikinit halter saattueen ja raidat kuvio. Käy kuvagalleria nähdä VIPS ja kuuluisa bikinit tai uimapuku heidän kesäloma 2015. Mikä on suosikkisi näyttää?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 32


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة