Calzedonia kevät / kesä mallisto 2016 [Kuvat]

Calzedonia kevät / kesä mallisto 2016. Calzedonia kokoelma kevät / kesä 2016 tuo monia tuotteita ihanteellinen jokapäiväiseen ja juhlaan. Uusi mallisto tulee alkuperäisten mallien sukat, farkut tai leggingsit kuviollinen, värikkäitä sukkia, urheiluvaatteet ja uimahousut ehdottomasti trendi. Tutustu meihin uusia ehdotuksia Calzedonia pukeutua hyvin päästä varpaisiin.

Sukat ovat täydentävät mainiosti kevään, koska se on vielä viileä mennä ilman niitä. Yritys ehdottaa sukkia kevät perus tyyliin. Esimerkiksi: läpinäkyvä sukat ja sukkahousut luonnolliset värit niin et huomaa olet pukeutunut (sukat). Myös malleja musta, erittäin tyylikäs ja yhdistää kaiken. Tämäntyyppinen puoliläpinäkyvällä sukat ovat ihanteellisia tärkeä tapahtuma teillä. Jos etsit alkuperäisiä ja erilaisia ​​Calzedonia sukat löytyy paljon malleja, esim sukat ristissä linjat mikro myyrät, sukkanauhavyö tyyppi yksityiskohdat siteitä takaisin raidat perhosia&# 8230; Nämä mallit ovat lähes kaikki mustia. Jos haluat katsoa linjakas sukkia, et voi olla huomaamatta tatuointi malleja kuvioitu fantasia tulostaa tai kukkia.

Calzedonia leggingsit Ne ovat lähes varmasti sen tunnetuin tuote. Leggingsit ovat katkottua joka voi olla huomaamatta kaapissa. Keväällä ja kesällä voi käyttää pitkä paita, ylisuuri paita, lyhyt mekko, pusero&# 8230;. On paljon mahdollisuuksia!. Denim on yksi kudosten trendi tällä kaudella ja Calzedonia nähnyt monet heidän mallit joissa tämä kudosta. Farkut Leggingsit ovat ihanteellinen, jos etsit erittäin mukava malli. On malleja kaikenlaisia ​​denim, värejä ja pesee. Mielenkiintoisin mallit ovat niitä, jotka tulevat rikki tai sovellusten kanssa, kuten strassifla koruja tai laikkuja. Hyvä asia näistä leggingsit on, että ne ovat vyötärökuminauha joten älä kiristä mitään. Leggingsit Calzedonia myös käyttää muita materiaaleja nahka, mokka tai puuvillaa. Mallit mokka ja nahka on valmistettu kevyitä materiaaleja, jotta voit kuljettaa hyvin keväällä. Lähes kaikki ovat laiha leggingsit tyyliä, mutta on suora, leveä malleja, tai poikaystävää tyyliä.

Mikään ei ole erityistä ja tyylikäs pukeutua sukat värikäs ja hauska. Vuonna Calzedonia on monia malleja, joista valita, esimerkiksi useita sukkia eri sovellusten tai sukat tulosteita hedelmiä, kaupungeissa, kukkia&# 8230; Sillä kaikkein flirttaileva näyttää: kuviollinen polvisukat ovat täydellisiä. On malleja, joissa eläinten tulostaa, sydämiä, jouset, pilkkuja, raitoja, grid&# 8230; Käy kuvagalleria nähdä tyylikkäin malleja tällä kaudella Calzedonia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 63 =