10 ideoita alkuperäinen joululahjoja niille [KUVAT]

10 ideoita joululahjoja niille. Katse loma lahja ideoita lapsesi? Tässä on 10 ideoita, joilla yllättää.

Rentouttava kokemus kahdelle

Ajattele, että rentouttava kokemukset ovat ainoa alue naisia ​​on virhe. Ja se on, että miehet myös nauttia hieronnasta tai kylpylä. Siksi tämä vaihtoehto on täydellinen valinta joululahja teidän kaveri.

Kupit USB

Lapsesi viettää tuntia tietokoneen ääressä? Mitä paremmin sitten esittää hänelle kupin, jossa on sisäänrakennettu USB-liitäntä, jonka avulla, samalla surffata netissä tai työskennellä kannettavan tietokoneen, nauttia kupin kahvia.

Monille pariskunnille ihanteellinen illallisen kahdelle on romanttinen illallinen idyllisellä paikalla. Kuitenkin niille muille terrorin rakastava pariskunnat voivat nauttia vaihtoehtoisen illallinen Show. Tällöin voit mennä johonkin ravintoloita, joissa illallisen huipentui "murha" yksi toimijoiden järjestetään. Teidät erottaa? Hyvin yksinkertainen ja hauska, ratkaista murha. Illallisen jälkeen voit nauttia drinkin seurassa toimijoita.

iphone tapauksissa

Lapsesi on intohimoisesti Applen maailma? Siinä tapauksessa, voit antaa oman kumppanin alkuperäiseen kotelo iPhone. On olemassa lukuisia malleja, sinun täytyy vain löytää yksi erityinen hänelle.

elektronisia kirjoja

EBook voi olla täydellinen lahja niille innokkaita lukijoita. Elektroniset kirjat ovat jättäneet jälkeensä perinteisiä kirjoja paperimuodossa, siis myös rohkaista teitä antamaan sen lapsesi.

Kannettava grilli

Niille, jotka haluavat nauttia herkullisen grilli kotona ja ei ole puutarha tai terassi, grilli Bruce on täydellinen ratkaisu.

Tämä on samanlainen malli kukkamaljakko jonka avulla voit ripustaa sen joka kolkassa.

Leikkauslaite lauta

Samoin kuin edellä ehdotuksen miesten Cocinillas esitämme toinen hauska lahja, tämä alkuperäinen leikkuulauta omassa keittiössä, joka simuloi verilammikosta.

alkuperäinen sukat

Ostamisen sijaan alusvaatteet klassisen lauseita tai ironista fantasioita, miksi ei anna hänelle hyvän sukat? Yksi idea on esitellä hänelle sukkia alkuperäisen ja hauskaa malleja.

Älä myös missaa tätä muita joululahjoja lapsille.

regala kokemuksia

Yllätä kumppanisi matka on aina todella mukava yllätys ja se on myös täydellinen tekosyy nauttia vapaa-aikaa kumppanin kanssa. Tällöin voit valita eri teemoja kokemuksia: urheilu viikonloppu, niin rentouttavaa, vesi, täynnä seikkailuja tai moottoroidut muun vaihtoehtoja viikolla.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 28


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico