Sex and Money: Mikä on suhde?

Mikä on suhde sukupuolen ja rahaa? Kumma kyllä, on suora yhteys kahden, mukaan tuoreessa tutkimuksessa lehdessä raha yli 1000 aikuisten vakaa kumppani.

Sex and Economics kuin kaksi elämän että ei todellakaan ole mitään tekemistä, ja ne koskevat jossain vaiheessa voi olla hieman liian oudolta aluksi, mutta useat tutkimukset ovat osoittaneet, että rahaa voi vaikuttaa yllättävän parisuhdeväkivallasta minkäänlaisen vakaa kumppani.

Sama palkka = Lisää Passion

Kun parin molemmat jäsenet on sama tai hyvin samankaltainen palkkaa, 51%, joka muodostuu niiden yhdynnässä erittäin hyvä. Mutta ei siinä kaikki, että pariskunnat, joista Naiset ansaitsevat enemmän mies, myös ne raportoivat seksuaalinen elämä tyydyttävä.

Ei ole mitään tekemistä menettää enemmän intohimoa tai halua seksiä argumentti, ellei sitä käytetä keinona tehdä rauha, ja taloudellisia ongelmia tahansa pari provosoida lukien useamman kuin yhden aiheuttaen tuhoaminen tärkeitä libido; Mutta älä unohda, että muutamalla temppuja voit välttää kriisejä rahalla kuin pari.

Palkankorotusta aiheuttaa enemmän suhteita

Näyttää siltä, ​​että lopulta rahalla saa seksiä, mutta ei tapa olet ajatellut, että mukaan International Journal of Manpower, keskuudessa parit, joilla on seksiä neljä tai useampia kertoja viikossa on suhde korotuksella, hyvä syy mennä työskentelemään kovemmin.

Ajattelemme enemmän rahaa kuin seksi

Mutta tämä vain tapahtuu meille naisille, koska mukaan markkinatutkimusta Harris Interactive, 77% meistä ajatella useammin talouteen ja Tiliotteessasi, paljon enemmän kuin se suhteissa, mikä vain sattuu 47% miehistä.

Taloudellinen stressi ohittaa halu

Aiemmin puhuimme, että rahaa ongelmia aiheuttaa argumentit välillä pari, mutta nämä ongelmat voi myös tehdä jopa teon fyysisesti epämukavalta, jotain, joka voi parantaa kuumin ideoita.

Sex tekee naiset käyttävät enemmän

Näyttää siltä vitsi, mutta se on todellista. Tutkimus paljasti, että oltuaan lähellä miesten sukuelinten, tunteet tunnemme naisten antaisivat Haluan lisää rahaa, niin tiedät, varo seksiä ennen kuin käydä ostoksilla, kaiken varalta.

Yllättäviä oikea? Nyt vain muistaa, että olet mestari teidän suhdetta, ja sinun ei pitäisi tehdä rahaa millään tavalla, koska ei voi ostaa onnea, mutta auttaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi