Breaking vedet: Mistä tietää, jos olen rikki vettä ja mitä tehdä

Mistä tiedän jos olen rikki vettä? Mitä minun pitäisi tehdä? Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun menossa on vauva ehkä aika murtaa vettä tulee mieleen kuin elokuvissa, mutta ei ainoa tapa osoittaa, että vauva on saapumassa lisäksi antaisi valo rikkomatta lapsivesi varrella.

Mikä tarkoittaa rikkomatta vesiä

termi &8220; tauko vesi&8221; Se viittaa nestemäisiin menetys, joka tapahtuu, kun sikiöpussiin taukoja joka suojaa vauvaa. On naisia, joiden kalvot repeämä ja heti ja on hänen vauva sylissään, tarvetta rikkoa laukun kunnes viettää monta tuntia eivät synnyttää ja siellä on myös Syntyneiden kanssa sikiöpussiin ehjä. Sen vuoksi on tarpeen kumota väärä myytti elokuvista saa meidät uskomaan, että vain silloin, kun vesi taukoja on, että työvoiman on alkanut, voit tuntea supistuksia eikä huomaa pisaraakaan vettä ja voit myös huomata minimaalinen tippaa veri, joka ilmoittaa, että laajentuminen on alkanut.

Joissakin tapauksissa tapahtuu, kun kätilö on joka rikkoo vauvan pussi, kun huomaat saapumista on välitön. Siksi, tauko vedet ei tehdä pakolliseksi Mutta mitä meidän pitäisi tehdä, jos se tapahtuu? Miten toimia, jos olet kotona tai muualla, ja toteaa, että paljon kirkasta nestettä tulee ulos sinä?

Mistä tietää, jos olen rikki vettä

Kun vettä tai sikiöpussiin taukoja, kalvo on revitty pois, jolloin neste sisällä. Useimmissa tapauksissa ei kipua ei huomata, vain tuntuu eräänlainen noro vettä virtaa alas jalat, niin että joskus on sekoitettavissa virtsankarkailun; on olemassa muita aikoja, jolloin neste virtaa runsaammin, se on myös pidetään normaalina, eikä ole epäilystäkään siitä, että pussi on rikki täysin.

Mitä jos Rikoin vesillä

Jos repeämä pussin tapahtuu, kun et ole vielä saavuttanut 37. raskausviikon, sinun pitäisi tietää, että tunnetaan Ennenaikainen ennenaikainen repeäminen kalvot, on olennaista sairaalaan mahdollisimman pian, koska vauva tarkistetaan ennen että raskaus on täydellinen ja vaarana on kiinni infektio.

Jos saat ohi tällä viikolla, rikkomatta kuuluu mitä lääkärit pitävät normaalia, joten sinun tarvitsee vain nähdä, että neste menetys ei ole liian suuri ja valmistautua mennä sairaalaan.

Myös Watch väri neste rikkomisen jälkeen vedet, jos se on läpinäkyvä, sinun täytyy mennä sairaalaan, mutta voit tehdä sen helposti, voit käydä suihkussa ennen tuntemaan olonsa mukavammaksi. Jos väri on vihreä, tai on hieman verta, sinun täytyy mennä ensiapuun mahdollisimman pian, jotta vältetään infektioriskin.

Ja olen vain sanomalla, että pysyt rauhallisena ja nauttia hetkestä koska sen jälkeen kun on sylissäsi lapsellesi.

Saatat myös olla kiinnostunut: lievittää kipua supistusten: Tanssi voi olla ratkaisu ja syntymäaika: Syyt viivästymisestä


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 95