Mikä on Crash Diet?

Mikä on Crash Diet? Crash ruokavalio, joka oli kehitetty Meksikon tohtori Rafael Bolio, Se on lyhyt ja helppo seurata järjestelmä, jonka avulla voit menettää viisi vaille seitsemän kiloa kahdessa viikossa. Kuitenkin tärkein ominaisuus ruokavalio Kehittänyt Dr. Bolio on, että kun me laihdutus, iho Se ei ole vetelä, mutta millaista ruokaa, joka sisältää estää vihamielistä selluliitti ja appelsiininkuori. Haluavat tietää, miten seurata Crash Diet?

Crash ruokavalio Se on eräänlainen hypokaloriseen ruokavalioon joka auttaa vauhdittaa aineenvaihdunta, polttava rasvat nopeampi ja toimii vastoin selluliittia. On tärkeää noudattaa ruokavaliota oikein, ettei uudelleen alle kaksi tuntia aterioiden välillä ja juoda päivittäin vähintään kaksi litraa vettä tai muita terveellisiä nesteitä kuten teetä, jotka auttavat meitä laihtua.

  • Kun heräät: Pieni hedelmäsalaattia verkkomeloniin, vesimeloni, ananas ja papaija. Sitten mutteri tai kaksi mantelit.
  • Aamiainen: 200 ml: aan rasvatonta maitoa viljakuitua (puoli cup).
  • Midmorning lounas: banaani, päärynä tai omena ja kaksi tai neljä manteli pähkinöitä.
  • Syödä: Kulho vihreitä vihanneksia, kanaa tai grillattua tonnikalaa (60 grammaa) ja hedelmiä.
  • Iltapäivän välipala: kulhoon hedelmäsalaattia verkkomeloniin, vesimeloni, ananas ja papaija. Sitten mutteri tai kaksi mantelit.
  • Ravintolat: Jotkut tuorejuusto (mökki tyyppi) kaksi viipaletta leipää ja 200 millilitraa rasvatonta maitoa viljakuitua (puoli kupillista).
  • Ennen nukkumaanmenoa: hedelmäkulho salaatti cantaloupe, vesimeloni, ananas ja papaija. Sitten mutteri tai kaksi mantelit.

Kaatua ruokavalio tulee tehdä vain enintään neljätoista päivää siitä, kun on rajoittava, ei anna meille kaikki tarpeelliset ravintoaineet kehomme ja jos pidämme sitä liian kauan voi olla haitallista terveydelle.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih