Tomillo: egenskaber, fordele og kontraindikationer

den timian Det er en af ​​de planter, og urter mest anvendte, ikke kun blandt køkkenet til at give smag mange opskrifter, men også som ingrediens i naturmedicin til at lindre symptomerne på mild og almindelige lidelser såsom en vanskelig fordøjelse. Selv om dens anvendelse er mest almindeligt anvendt som en naturlig aroma eller som græs til te, kan timian også anvendes som æterisk olie.

egenskaber

Timian, taget i infusion, Det hjælper lindre åndedrætsbesvær. Overhovedet ikke, den eneste ejendom af timian, da det også er antiseptiske midler og desinfektionsmidler takket være dens indhold af thymol. Faktisk er en af ​​de anvendelser, der understøtter timian, og mindre kendte, anvendes som renere, tilføje timian til varmt vand og lidt sæbe. Lad den afkøle, og spray rensningsoverfladen sprøjtes.

Vender tilbage til kapitlet om sundhed, timian, blandet med honning, Den kan anvendes som desinfektionsmiddel sår. Det har også egenskaber timian antioxidanter, takket være flavonoid indhold, ud over at være en glimrende kilde til mineraler (calcium, jern, mangan) og fiber.

fordele

Timian har terapeutiske virkninger, at være en god allieret for at reducere symptomerne på problemer som astma eller bronkitis. Prøv at forberede en infusion af honning, vand, timian og et stænk af citronsaft. Bronkodilaterende effekter.

Hvis du har problemer fordøjelse, forsøge at tage en infusion af timian efter de vigtigste måltider (frokost og middag). Tilføj en teskefuld timian i en kop kogende vand. Lad det køle, filter og tage to gange dagligt.

Timian er også en god allieret kvinders sundhed, hjælpe med at lindre menstruationssmerter og ubehag af præmenstruelt syndrom. Det har også andre effekter anerkendt til at lindre symptomer på sygdomme som gigt, hårtab, betændelse i strubehovedet, træthed, stress eller muskelkramper. Det er også godt til at lindre stress.

Kontraindikationer

Man skal være særlig forsigtig, når timian olie, som anvendes, da overskydende thymol kan virke mod hensigten. Hvis du lider af mavesår, hjerteproblemer eller under graviditeten, er det bedst ikke at bruge den æteriske olie af timian.

Du kan også være interesseret i: 7 kalenderdage antidepressiva og effektiv og opdage, hvad den bedste te til at lindre menstruationssmerter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 13


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi