Hørfrø: egenskaber, fordele og kontraindikationer

den hørfrø er en allieret til at tabe det første fordi de er rige på fiber og dermed satiating. Ud over at hjælpe kontrol appetit, en af ​​hans mest kendte fordele, er det også et naturligt alternativ til fjerne giftstoffer legemet (diuretiske virkning), overskydende væske og regulere intestinal transit. Lad os se nærmere hvad egenskaberne for hørfrø eller hørfrø, en fødevare, hvis forbrug er steget betydeligt i de senere år er.

Egenskaber af hørfrø

Næringsstoffer fra hørfrø udøver rensende virkning og mens, og takket være dens fiberindhold og essentielle fedtsyrer Omega 3 og omega 6, De hjælpe med at opretholde kontrollerede niveauer af kolesterol og triglycerider. Hør frø indeholder også vitaminer, især B og E; mineraler (Jern, calcium, kalium, jod, kobber, fosfor, zink), aminosyrer (Leucin, cystein, isoleucin) og fordøjelsesenzymer.

Forbruget af hørfrø øger optagelsen af ​​vitaminer, der hjælper med at forbedre hudens sundhed. Hørfrø eller gyldne hør er også gode måder at styre diabetes, blodtryk og for at fremme et velfungerende hjerte-kar-system.

Fordele og hvordan man tager hørfrø

Hør frø eller hørfrø give interessante sundhedsmæssige fordele, herunder:

  1. Kontrol KolesterolDens indhold i Omega 3 og Omega 6 omdanner hørfrø i særlig egnet til at kontrollere niveauet af blod fedt.
  2. Kontrol glukose: Hjælper med at holde i skak blodsukkerniveauet.
  3. forebygge forstoppelse: Dens fiberindhold hjælper med at regulere intestinal transit.
  4. detoxing: Purifying effekt takket være deres fiberindhold.
  5. fremmer fordøjelsen: Hør frø indeholder fordøjelsesenzymer.
  6. forebygge kræft: Hørfrø også har anticanceregenskaber, især for at forhindre kolon, bryst eller prostata.
  7. vægtkontrol: Det er netop en af ​​sine mest almindelige anvendelser, for at styrke resultaterne af vægttab kostvaner. Som vi har bemærket, hørfrø hjælpe med at kontrollere appetitten og giver fiber.

Sådan skal du tage hørfrø?

Vi kan finde dem som fuldkorn (Brød, müsli), knust, formalet til mel eller linolie (For at garnere kolde retter og salater). Det er bedst at købe hele frø og male dem derhjemme, før du tager dem, og dermed bedre bevarer alle deres egenskaber. De kan blandes med yoghurt, salater eller saucer. Det anbefales at tage omkring 25 gram om dagen. I de herbalists og specialbutikker kan vi finde en bred vifte af hørfrø såsom hørfrø økologisk, gyldne hørfrø, hørfrø knust eller brun linned.

Kontraindikationer

Linolie undgå problemer i tilfælde af irritabel tarm lider, fordi de kan forværre symptomerne på tarm irritation.

Du kan også være interesseret i: Ernæringsmæssige egenskaber af mad: 5 tricks til at ikke tabe og Sesame: egenskaber og fordele.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9


Corte de cabelo do eserto Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron رمز الريشة