Curry: ernæringsmæssige fordele og kontraindikationer

den karry er en kombination af krydderier med mange terapeutiske virkninger. Hvad er dit ernæringsmæssige fordele? Lad os se, hvad der bringer os bruge karry, men også deres Kontraindikationer til en rimelig og sundt forbrug.

Curry, blandt sine mange egenskaber, er antineoplastisk (Anticancer), antiinflammatorisk, antibakteriel og er i stand til at modvirke den hævelse takket være dets gavnlige virkninger på tarmen. Må ikke undervurdere eller dens ernæringsmæssige egenskaber og dets helbredende virkninger, så vi kan sige, at karry er til gavn for vores krop. Desuden må vi ikke overse en anden af ​​sine ejendomme, og curry er en fremragende slankende. Bare ikke overindulge i forbruget -i moderation er den nøgle-siden, som omtalt nedenfor, kan have kontraindikationer.

En af de vigtigste egenskaber ved karry er, at det kan blive meget terapeutisk. Denne blanding af krydderier kan have gavnlige virkninger for at reducere risikoen tumorer. Især bør vi nævne en af ​​dens komponenter, curcumin, den aktive bestanddel af gurkemeje. Curcumin er i stand til at inhibere transformeringen af ​​normale celler til cancer. Desuden er det også i stand til at blokere syntesen af ​​molekyler involveret i inflammatorisk. I den forstand kan vi sige, at karry udøver en anti-inflammatorisk og hjælper udvide blodkarrene og dermed modvirke kolesterol. Curry er også gavnligt for maven, fordi det øger niveauet af mavesaft, som beviser særlig effektive mod intestinale problemer eller ubehag, såsom gasser eller hævelse.

Blandingen herbal curry spiller også en antibakteriel virkning, meget vigtigt at regulere tarmfloraen og kontrol infektioner. Curry, sidst men ikke mindst, har også slankende egenskaber, så det kan indgå i en lavt kalorieindhold kost. Dets ingredienser langsom sult og bekæmpe væskeretention, en af ​​de faktorer til udseende af uskøn cellulite (kan forekomme pludselige ændringer i vægt).

Karry ernæringsmæssige egenskaber

Der er mange ernæringsmæssige fordele ved karry forbrug rapporteret for vores krop. Således hundrede gram curry indeholdende 60% kulhydrater, 10% proteiner og 30% fedtstoffer. Som for kalorier, er det godt at huske på, at et hundrede gram af dette produkt indeholder 325 kilokalorier. Curry er også rig på mange vitaminer, såsom vitamin A, B, D (den supervitamina D), E og vitamin K. Til Hertil indholdet af mineralsalte og antioxidanter, som er nyttige til at modvirke virkningerne af frie radikaler, som forårsager cellulære aldring.

Kontraindikationer Curry

Curry kan også have kontraindikationer. Således dens indhold i peber, er bedst undgås i tilfælde af gastritis og mavesår, mens Chile kan øge risikoen for irritation, hvilket også vil påvirke urinvejene. Ikke at glemme, at gurkemeje er i stand til at stimulere udskillelsen af ​​galdesyrer, så det bør ikke indtages i tilfælde af nyresten. Curry kan spises i løbet af graviditet, selv om det bør undgås under amning. Rød peber og peber, to af dets ingredienser er en blanding giver capsaicin og kunne give en krydret smag modermælk.

De kan også interessere dig: Krydderier slankende og smag og aroma af krydderier til at bekæmpe sygdomme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 27


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer