Kiwi: egenskaber, fordele og kontraindikationer

Under huden kiwi De skjuler mange Egenskaber og fordele, fra dets ernæringsmæssige egenskaber til dets afførende. Denne frugt er en ekstraordinær kilde magt, men du kan også have en form for kontraindikation. Oplev alle der bag en kiwi.

Som vi har bemærket, kiwi er en af ​​de frugter rapporteret større fordele for vores sundhed. Så ud over at være en energi frugt, virker mod forstoppelse, reducerer dårlig kolesterol og er en antirust Første, takket være dens vitamin C, som virker mod frie radikaler. Det er også en god vanddrivende og kan styrke immunsystem. Men vær forsigtig, fordi du også kan have en kontraindikation, som årsag tarmproblemer og allergiske reaktioner.

den næringsværdi Kiwi er fremragende, hvilket giver 40 til 60 kcal per 100 gram produkt. Rigelige er også mængden af ​​C-vitamin, som gør en stor antioxidant kiwi. En handling, der også udøver vitamin E, handler mod frie radikaler og hjælper med at holde kroppen ung.

Den kiwi er også godt for at beskytte kardiovaskulære system i almindelighed og især arterier. Så denne frugt bidrager til at bekæmpe dårlige kolesterol, hjælper omløb og det har en tendens til at stabilisere blodtrykket. Derudover kiwier har diuretiske virkning og modvirker væskeophobning.

Ikke at glemme, at det er ideelt placeret til at bidrage til at styrke immunforsvaret og er nyttig frugt til infektionsforebyggelse. Der er forskellige lidelser, for hvilke funktioner kiwier kan være vigtige: hæmorider, anæmi, diabetes og endda depression, fordi det stimulerer nervesystemet.

Kiwi, men overraskende, også det har kosmetiske egenskaber. Mange cremer og produkter hår og hud De omfattede i sin sammensætning kiwi, der handler med en rensende og forfriskende. Indeholder stoffer kan forhindre rynker, takket være polyfenoler at holde huden blød og smidig. Kiwi styrker håret, gør er lysere, og er til gavn for fedtet hud, da C-vitamin har astringerende egenskaber og hjælper med at regulere talgproduktion.

i graviditet, Det omfatter kiwi kost, fordi det indeholder folinsyre, essentiel for dannelsen af ​​fosteret.

Kiwi: kontraindikationer

Skal være forsigtige med de mulige kontraindikationer af kiwi. I nogle tilfælde, især hvis der er tilfælde af allergi i familien, kan du se en lys intolerance, med allergiske reaktioner. Og selv om det har afførende egenskaber, vi kan ikke overdrive det med forbruget af denne frugt, da misbrug kan forårsage tarmproblemer. Generelt bør de ikke spiser mere end 2 eller 3 per døgn. Kiwierne er kontraindiceret for mennesker der lider colon diverticulosis, fordi de indeholder mange frø.

Du kan også være interesseret i: fiberrige fødevarer til forstoppelse: tre dage til at ordne det, og de 10 sundeste fødevarer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 95


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo