Granada: ernæringsmæssige egenskaber, fordele og kontraindikationer

Dets komponenter omfatter kalium (Diuretika), citronsyre (Desinfektionsmiddel), flavonoider (Antioxidant pigmenter) og tanniner. Den er ideel til sarte maver, fordi tanniner give det adstringerende og anti-inflammatoriske egenskaber på fordøjelsessystemet slimhinde. En anden fordel er, at det er en foryngende frugt, og at dets komponenter omfatter talrige antioxidanter og vitamin C, hvilket gav elasticitet til dermis.

egenskaber

Den Granada er hovedsageligt dyrkes i tempererede klimaer. I tilfælde af Europa, i Spanien og Italien. den gavnlige egenskaber Granada og var kendt i oldtiden, der kommer til bruge skallen til at regulere den dovne tarmen. Vidste du for eksempel, i øst er et symbol på kærlighed og frugtbarhed?

Granada, selv om det har en lidt bitter smag, er rig på mineraler, vand og vitaminer (A, B, K). Den er rig på antioxidanter, proteiner, kulhydrater, fedtstoffer og mineraler såsom kalium, jern, calcium, magnesium, phosphor og i mindre grad, mangan og zink. Det indeholder ca. 60 kcal per 100 gram.

fordele

Takket være tilstedeværelsen af ​​tanniner, frugt udøver antitumor handling, hindre metastasedannelse og reduktion af virkningerne af frie radikaler. Anthocyaniner, der er indeholdt i saften Granada udøve en beskyttende virkning mod skader fra ultraviolette stråler. Dens saft kan også fungere som en blod tyndere, hvilket reducerer risikoen for åreforkalkning og forbedret forebyggelse af kardiovaskulær sygdom.

Men deres fordele ikke ende der. Regelmæssig indtagelse hjælper med at kontrollere kolesterol, sænke dårlige (LDL) kolesterol og øge gode (HDL-kolesterol). Det hjælper også at bekæmpe fedme, overordnet forbedre trivsel og er indiceret til patienter i dialyse.

Kontraindikationer

Overdreven indtagelse af Granada (især aktive principper, der er afledt af barken) kan forårsage forgiftning. I disse tilfælde, symptomer De er svimmelhed, hovedpine, døsighed og åndedrætsbesvær. Desuden kan denne frugtsaft hæmme effekten af ​​nogle medikamenter. Hvis du tager nogen medicin, bør konsultere din læge om mulige interaktioner med visse fødevarer, herunder Granada. Selvom det er sjældent, kan det forårsage en allergisk reaktion, for eksempel når de påføres på huden (kløe, nasal kongestion&# 8230;).

Du kan også være interesseret i: Ingefær: Ernæringsmæssige egenskaber og fordele og opdage hør frø: egenskaber, fordele og kontraindikationer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 50


Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة