Raffinerede fødevarer: Hvad de er de og hvorfor er de dårlige

Raffinerede fødevarer, er sunde? Lad os se, hvad der er de grunde, du bør undgå visse fødevarer, fordi de kan være skadelige for vores krop er. ¿Hvad de er raffinerede fødevarer?, Hvorfor de er dårlige?

Forarbejdet og raffinerede fødevarer kan være skadeligt sundhed og wellness. Forarbejdede fødevarer, for eksempel mel eller raffineret sukker, hydrogenerede fedtstoffer. Når maden ikke er fremlagt i sin naturlige tilstand, betyder det, at der er gået gennem forskellige processer, som kan være blevet ødelagt meget af sin næringsværdi. Hvorfor raffinerede fødevarer er ikke godt for helbredet? Svaret på dette spørgsmål bør forklare, hvorfor undgå dem så meget som muligt.

Raffinerede fødevarer indeholder ofte tilsætning af fosfat (Hvad ligger bag tilsætningsstoffer), som tilsættes for smag eller for at forbedre ensartethed og holdbarhed. De kan dog også have virkninger på kroppen, hvilket medfører en aldrende hurtigere celler, svækkelse af knoglerne og skade nyrerne. Desuden har forskellige undersøgelser vist, at raffineret sukker, forarbejdede mel og andre kunstige ingredienser, øge sandsynligheden for at udvikle hjertesygdom, neurologiske problemer, betændelse og respirationssvigt.

Raffinerede fødevarer er vanedannende

Forarbejdede fødevarer stimulerer dopamin, den såkaldte fornøjelse hormon, som igen skaber en slags afhængighed disse stoffer, fodring lysten til at fylde, for eksempel, slik og godbidder. Det gør os mere sårbare over for fedme problemer, sukkersyge, højt kolesterol, hjertesygdom og kræft.

Raffinerede fødevarer påvirker kognitive funktioner

Hvis du har svært ved at koncentrere, måske årsagen er ved magten. Forbrug forkogte eller indpakkede fødevarer (baseret bestanddele såsom mel og raffineret hvidt sukker) kan resultere humørsvingninger, irritabilitet og træthed. Dette skyldes, at energi-niveauer er lave, og derfor kognitiv funktion er mindre effektiv.

Raffinerede fødevarer skade fordøjelsessystemet

Alle raffinerede fødevarer er blevet manipuleret med, som kan skade fordøjelsessystemet og tarmsystemet.

raffinerede fødevarer og kemikalier

De fleste forarbejdede fødevarer findes på markedet ikke kommer fra jorden, men den laboratorier. Store mængder af disse fødevarer kan forurene blodet og påvirke tarmfunktionen. Det bør også tages i betragtning i tilfælde af mange produkter, anvendelse af en bølge af pesticider. Har du nogensinde tænkt, at i nogle morgenmadsprodukter kan koncentrere op til 70 forskellige typer af pesticider?

Forarbejdede fødevarer er for det meste syntetisk, og dets bestanddele er blevet udsat for kraftig manipulation og modifikation. Det er ikke tilfældigt, for eksempel, der ikke udvikler mug efter flere åbent hus.

Du kan også være interesseret i: 6 fødevarer, der fremmer kræft og raffinerede ingredienser: 5 fødevarer, der ikke er forgiftet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 24


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة