Bitter melon: Egenskaber, fordele og hvordan man kan forbruge

En af de vigtigste fordele tilskrives bitter melon (Også kaldet bitteragurk og hvis grønne udseende er en af ​​dens egenskaber), det er at hjælpe balance glucoseniveauer i blod, Det er en god allieret for at bekæmpe og forebygge diabetes. Men bitter melon, som kan tages som en te eller saft, skjuler andre interessante sundhedsmæssige fordele. Lad os finde ud af, hvad din egenskaber og hvordan man forbereder en infusion af bitter melon, en plante og anvendes i kinesisk medicin.

egenskaber

Bitter melon er en ekstraordinær kilde antioxidanter (Såsom beta-caroten, lutein og zeaxanthin&# 8230;), som hjælper os med at bekæmpe virkningerne af frie radikaler og bremse aldrende. Deres indhold af antioxidanter har også vakt interesse hos forskerne, fordi de kunne hjælpe i kampen mod kræft.

Bitter melon indeholder proteiner, kulhydrater, vitaminer (Især for gruppe A og B), mineraler (Jern, calcium, kalium, zink, magnesium, mangan), folinsyre og fiber, blandt andre næringsstoffer.

fordele

Dens primære fordel, som bemærket ovenfor, er, at det hjælper med at kontrollere glucose, takket især til tre stoffer (charantin, vicina og polypeptid-p). Desuden bitre melon forhindrer høje niveauer af dårlige kolesterol, favoriserer fordøjelsesprocessen og intestinal transit, bliver anbefales i tilfælde af fordøjelsesbesvær eller anfald af forstoppelse. En anden fordel er, at det er meget lav i kalorier, fordi det indeholder kun 17 kcal per hundrede gram.

Bitter melon har en rensende virkning, hjælpe med at fjerne giftstoffer fra kroppen. I dette tilfælde anbefales det at drikke et glas bitter melon juice, kombineret med citronsaft og honning til at forbedre hud tilstande såsom acne, f.eks.

Bitter melon te

Hvor bitter melon te? En enkel og nem måde, tilsætte 1-2 spiseskefulde bitter melon pulver (ekstraheret fra stængler og blade af planten), i en liter kogende vand. Fjern fra varmen og lad stå i 10 minutter. Bitter melon kan også tages som kapsler.

Du kan også være interesseret i: sort Hvidløg: overskud og ejendom og bemærker de 10 fordele ved hirse og hvordan til at forbruge det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =