10 fødevarer kød substitutter for vegetarer

Erstatning for kød


  Erstatning for kød

  Efter en Vegetarisk kost betyder ikke at glemme dine yndlingsopskrifter. Fancy en burger?, Og lækre dumplings? Vegetar versioner af disse retter kan være endnu mere sund og nærende. Vær opmærksom på disse erstatninger fødevarer kød, vegetabilsk og du vil se, hvordan man ikke gå glip af kød i din kost.

  1. Tofu og tempeh

  Erstatning for kød

  Tempeh er en variant af tofu, fremstillet af sojabønner frø. Begge dokumenter er en ideel erstatning for kød. Med tofu nuggets kan vi udvikle (i stedet for kylling) eller en lækker tofu Kung Pao, en opskrift på kinesiske køkken. I mellemtiden, med tempeh kan vi lave en lækker kage eller rul den ind i fileter eller bruge den som en erstatning kød mad i opskrifter på frikadeller.

  2. Seitan

  Erstatning for kød

  Lavet af gluten hvede. Han krydret med urter og krydderier er en ideel af oksekød eller svinekød erstatning. Prøv det grillet eller med en sauce beurre blanc eller fransk beurre blanc sauce.

  3. champiñones som køderstatning

  Erstatning for kød

  Kødet-lignende smag give os svampene, udover at være en mættende mad. Du kan være en ideel erstatning for CARDNE. F.eks sauteed veganer smør (indeholdende kokosnøddeolie og olivenolie) eller krydret med peber, timian og balsamic eddike. Du kan også forberede dem med nødder.

  4. Jaca: Excellent køderstatning

  Erstatning for kød

  Frugt, indfødte til Sydøstasien, fuld af næringsstoffer, men også kalorier, så du skal ikke misbruge sit forbrug. Netop på grund af dets ernæringsmæssige sammensætning (jern, kalium, calcium, etc.) er en ideel erstatning for kød. Sød smag, kan indgå i enhver opskrift, der før tage kylling, oksekød eller svinekød.

  5. auberginer

  Erstatning for kød

  Aubergine er et dagligt syn i vegetarisk kost, især for sin alsidighed. Burgere kan aubergine, frikadeller aubergine eller kombineret med ris og pasta.

  6. linser

  Erstatning for kød

  En kød stedfortræder velkendt i vegansk kost. Især værdsat for sin ernæringsmæssige rigdom, de er energi. De kan fremstilles i salat grøntsager, linser burgere med pesto, kødboller linser og ris.

  7. Blomkål

  Erstatning for kød

  Tro det eller ej, kan blomkål også erstatte kød. I asiatiske opskrifter, kan blomkål erstatte kylling eller forberede en lækker Piccata, italiensk opskrift med citron og kapers.

  8. Kartofler

  Erstatning for kød

  Kartofler kan være den væsentligste bestanddel i mange retter. Det er en meget alsidig mad, vi kan tage stegt, kogt, mosede eller stegt. De flødekartofler og blomkål er nærende og sundt, eller du kan forberede en lækker Musaka med ostesauce og bechamel. Selv for de mere eventyrlystne, prøv kartoffel kage med chokolade.

  9. Sæt kødet med Beets

  Erstatning for kød

  Sukkerroer er ideel til salater, men er også en ingrediens i bagte opskrifter indrømmer. Det kan fremstilles med grøntsager og ristet sesam. Selv hamburgere sukkerroer eller sukkerroer carpaccio med olivenolie, citronsaft og ost spåner.

  10. Nuts

  Erstatning for kød

  Ud over at tage dem til det naturlige, kan de bruges til at lave vegansk ost og erstatte kød. For eksempel, når de foretager farsbrød, det kan erstattes af grøntsager og nødder. De kan også føjes til veggie burgere.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  84 + = 93


  Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة