10 kalorie bomber, der ser sunde, men de er ikke

Når vi spiser væk fra hjemmet passe på, at den valgte menu ikke resulterer i overskydende kalorier. Lad os se, hvad 10 kalorie bomber, der ser sunde, men de er ikke, 10 retter, der skulle vi vælger mådehold, eller at vi erstatter mere sunde og mindre kalorier.

Der er nogle fødevarer eller fødevarer kombinationer, som selv tilsyneladende forekommer sunde, de virkelig er ikke på grund af dens høje indhold kalorier. Og det er noget at overveje, især når de spiser væk fra hjemmet, og når du er på slankekur eller i det mindste den forsøger at holde idealvægt med en sund, nærende og lavt kalorieindhold kost. Lad os se, hvad disse 10 kalorie bomber, at selv om menuen restaurant se sundere, kan de faktisk gøre os unbalancing vores kost og tilføje unødvendige kalorier.

10 fødevarer med overskydende kalorier

Selv ved første øjekast, synes ikke, kan disse fødevarer indeholder mange kalorier. Kontrollér altid ingredienser når du vælger en menu eller fad:

  1. kylling salatSelv om det er rigtigt, at kyllingekød er ideel, når du følger en diæt, behøver du ikke glemme din forberedelse kan tilføje kalorier. Afhængigt af restauranten, eller typen af ​​menuen, kan salat være, blandt andre ingredienser, bacon eller stegte løg. Før du bestiller kylling salat, konsultere i detaljer alle de ingredienser, der er blevet brugt.
  2. løg, bedre uden sovs: Løg, selv en grøntsag, kan du også tilføje kalorier til kosten, specielt hvad enten stegt eller tilberedt med saucer. Hvordan forbereder løg du kan stige op til ti gange kalorier i en rå løg. Bedre spørge løg, ingen sauce eller dressing.
  3. kyllingevinger, uden skind grillet: kyllingevinger er en af ​​de mest typiske fødevarer og fastfood måltider. Men sammenlignet med andre fødevarer, kyllingevinger er mindre kaloriefattige. Problemet er den mængde salt til deres fremstilling og sauce, der ledsager den. Hvis du ikke kan modstå smagen af ​​kyllingevinger, forebygger hud og vælge, hvis de er grillet.
  4. smoothies, vagt sukkerarter: Smoothies og frugt er lækker og er sammensat af bestanddele, der i princippet med til at fastholde vægten. Men pas på, fordi restauranter ofte tjene milkshakes lavet med is, mælk og masser af sukker. Ville bedre forberede smoothies selv, ved hjælp almindelig yoghurt og frisk frugt, så det virkelig er en fødevare, der hjælper os med at opretholde idealvægt.
  5. Sandwich med tun salat: Grundlæggende, forhindrer ost og mayonnaise. Sandwich selv er ikke opfedning, så problemet forbindinger, såsom mayonnaise sauce, som kan omsættes til en varmepumpe 700 kalorier.
  6. Fødevarer med auberginer: Eggplants har meget få kalorier, men vi må drage fordel af denne mad. For eksempel, en salat af aubergine og rå løg har mindre end hundrede kalorier, men hvis man kombinerer det med parmesanost og nogle andre sovs kan overstige formere dine kalorier og afspore vores kost.
  7. pizza: Pizza dej kan være et problem i et spørgsmål om kost. Dette skyldes både tykkelsen af ​​dejen som de alt for mange ingredienser, især kød. Et lille tip: før du spiser pizza, tage en plade af salat, fordi på denne måde vil vi blive fyldt før og undgå at spise for meget pizza og dermed, overskydende kulhydrater. Og hvis du skal vælge, bedste pizza margarita.
  8. Burger med krydderier: Slankekure betyder ikke, du nødt til at give at lave en lækker burger. Hemmeligheden er i valget af ingredienser, for eksempel, bedre vælger en Tyrkiet burger -Prøv de vegetarianas- burgere, undgå overskydende krydderier og ost.
  9. Grillede rejer: Rejerne selv, de er lave i kalorier, medmindre ledsage af saucer lavet med smør (fedt, salt) og andre kalorieindhold ingredienser.
  10. kinesisk mad: Fremstillet i den traditionelle stil kinesisk mad, du har ikke mange kalorier. Men de vestlige kinesiske restauranter har tendens til at bruge en masse af kød og en masse olie, så vi risikerer at tage for meget fedt.

Du kan også være interesseret i: At spise ude: 5 tips til at spise sundt og ikke fedt og sundt at spise væk fra hjemmet Tupper menuen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 60 =


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة