Kombucha: fordele og egenskaber

Hvis du ikke har hørt om det, bemærker sit navn, fordi bag Kombucha, også kendt som te svamp, kinesisk champignon og selv Te af Udødelighed, De skjuler interessant egenskaber sundhed. Faktisk har deres egenskaber gjort det til en stjerne ingrediens Traditionel kinesisk medicin. Kombucha, men tages som en te, er ikke ligefrem en plante, men en drikke resultat fermentering en svamp. Konkret er det en sukker infusion Kombucha te blade med en kombination af gær og gode bakterier, at gære, bliver en bestemt naturlig drik.

fordele

Den Kombucha er en Oprensning ideelle løsning, således at indgangen er blevet en interessant partner til at tage sig af vægten. I dette tilfælde er det tilrådeligt at have en kop til at vågne op med en tom mave, en anden kop efter måltidet og den tredje inden jeg går i seng. Tangy, kan vi tilføje lidt vand eller æblejuice.

Men det Kombucha bringer mange andre fordele, da det hjælper med at forbedre fordøjelse, lindrer hovedpine og migræne, aktiverer stofskifte og forhindrer dannelsen af ​​nyresten. Det lindrer også symptomer artritis og er en god allieret af sundt hår.

egenskaber

Kombucha er rig på essentielle organiske syrer, som glucuronsyre, afgiftende virkning, og mælkesyrer medvirker til at forhindre tumorer og forbedre blodcirkulationen. Eddikesyre og indeholder også usninsyre, naturlige antibiotika.

Kontraindikationer

Det bør ikke tage for diabetes, da det er en sukkersød eller i tilfælde af svækket infusion immunsystem. Heller ikke det anbefales under graviditet, fordi det kunne påvirke udviklingen af ​​fosteret.

Du kan også være interesseret i: Kefir vand: egenskaber, fordele og kontraindikationer og opdage aubergine vand kost: hvordan du forbereder og hvad er fordelene?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 27


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme