Hoppemælk: Hvad er?

I vores land er det betragtes som et nyt produkt, men sandheden er, at det hoppemælk Det er kendt for sin mad egenskaber og brugt siden oldtiden (som et eksempel, de mongolske folk i den russiske Steppe eller nomadiske Sahara). Historien fortæller os også, at Nefertiti, Cleopatra kejserinde Sisi bad eller hoppemælk og æsel blev givet. I dag, hoppemælk er stadig en almindelig kost mad i lande som Østrig, Tyskland eller Rusland.

egenskaber

Hoppemælk indeholder immunoglobulin A, ingrediens, der hjælper styrke immunsystem. Det er også en særlig rig mad Omega 3 og 6 og vitaminer (A, B, C, D, E og K), mineraler (Jern, calcium, phosphor, magnesium), proteiner, kulhydrater og essentielle aminosyrer (Tryptophan, cystein). Egenskaber, der gør denne mælk en ideel kost for raske mennesker, og dem med helbredsproblemer mad. Hertil kommer, hoppemælk har mindre fedt, hvilket giver færre kalorier end andre typer af mælk som komælk.

fordele

En hoppemælk tilskrives mange fordele. Således blandt de mest fremtrædende, det viser sig at være et ideelt sted for at forhindre visse helsekost. favoriserer tarmrensningssammensætning, i tilfælde af gasser eller fordøjelsesproblemer, og hjælper regenererer tarmflora. Le hoppemælk lindrer symptomer på Crohns sygdom eller patologier med tarmbetændelse. Det anbefales også i tilfælde af stofskiftesygdomme og styrke de indsigelser (kemoterapi, for eksempel), og for at forhindre urenheder og andre hudproblemer (Acne, for tidlig aldring, psoriasis, eksem&# 8230;).

Men der er flere fordele bag et glas hoppemælk. Således eksperter bekræfter, at det er også tilrådeligt i tilfælde af træthed, nervøse lidelser forårsaget af stress og som en ekstra energi for atleter. Det hjælper også kontrolniveauer kolesterol.

Hoppemælk har også andre funktioner. Og det er, at dette er en fødevare, hvis produktion er begrænset, fordi det kun kan malkes hopper under amning (omkring fem måneder om året, og mellem 1,5 og 2 liter om dagen). Hoppemælk markedsføres lyofiliseret, en tørringsproces (lav temperatur til omdannelse til mælkepulver) sikrer dets egenskaber og tillader konservering i over et år.

Logisk set er den bedste måde at drage fordel af de egenskaber af hoppemælk herunder det i en sund, varieret og afbalanceret kost.

Du kan også være interesseret i: Vegetabilske Mælk: egenskaber og fordele, og i tilfælde af laktoseintolerans: hvor man kan finde calcium uden at drikke mælk?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo