Frugt og grønt boliger: Egenskaber og fordele


  Farven på frugt og grønt afslører deres ernæringsmæssige egenskaber. I dette tilfælde vil vi stoppe i særdeleshed, frugt og grønt lilla, en farve, der står for multiple sundhedsmæssige fordele. Og, uden frygt for modsigelse, kan vi sige, at lilla af disse frugter og grøntsager er det synonymt med universalmiddel for sundhed. Vi kan ikke glemme, at en kost rig på frugt og grøntsager er afgørende for vores velfærd og af denne grund, disse fødevarer (især rige på vitaminer og mineraler), bør ikke gå glip af på vores bord hver dag. Hvorfor er de frugter og grøntsager lilla er så gode? Svaret ligger i dens indhold anticianina og Phenol der, blandt andre fordele, bidrage til at forebygge kræft, hjertesygdomme, hjælper med at holde hukommelsen aktive og forsinke processen aldrende.

  1. Fordele

  den frugt og grønt blå eller lilla De er rige på anthocyaniner, pigmenter, der beskytter væggene i blodkarrene, forbedre cirkulation og styrke kapillær modstand. Forbedre visuel funktion og for eksempel aubergine stimulerer musklerne i fordøjelsessystemet.

  2. Healing Properties

  Blåbær er rige på anthocyaniner, god til at behandle åreknuder, hæmorider og kapillær skrøbelighed. Sorte druer er afgiftende og indeholder resveratrol. Svesker forebygge forstoppelse. Anthocyaniner forhindre højt kolesterol og urinvejsinfektioner.

  3. Antioxidant Properties

  Frugt og grøntsager indeholder også carotenoider og phenoler, antioxidanter, som blokerer virkningen af ​​frie radikaler og retard cellulære aldring. den antioxidanter De hjælper forebygge risikoen for hjerte-kar-sygdomme og forskellige kræftformer.

  4. Ernæringsmæssige egenskaber

  De lilla frugt og grønt også afslører, at indeholde værdifulde vitaminer, lignende C-vitamin, samt mineraler (Kalium og magnesium, blandt andre). Disse fødevarer er højt fiberindhold og stoffer, såsom anthocyaniner, polyphenoler, solasonin, nasunina, carotenoider og resveratrol.

  5. slankende

  Frugt og grøntsager lilla er ikke kun nærende og sund, men også hjælpe os Vægt Watching, fordi de indeholder meget lavt kalorieindhold. De er derfor en mulighed for at overveje, når man går på en diæt eller bare hvis du ønsker at spise sundere.

  6. Liste over frugt og grøntsager abodes

  i liste Vi kan omfatte auberginer, røde druer, rosiner, ribs, brombær, hindbær, blåbær, blommer, lilla gulerødder, figner, lilla kartofler, lilla kål, røde løg og radicchio. Endelig skal du huske, at det er godt at kombinere kosten frugt og grøntsager af forskellige farver.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  22 + = 29


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة