Brød trækul: Egenskaber og kontraindikationer

hans Farve sort Det er, hvad der helt sikkert henleder opmærksomheden først af det brød, vi kender som brød trækul eller rugbrød. En loaf efter den traditionelle meldej og gær trækul, i vid udstrækning som naturligt supplement at bekæmpe, bl.a. fordøjelsesproblemer, oppustethed, luft i maven og oppustethed. Faktisk kan det være et effektivt middel til bekæmpelse af disse symptomer, når de er som følge af kroniske sygdomme (såsom irritabel tarm-syndrom) allierede og også når forårsaget blot ved et måltid eller over middag. Men hvad er det fordele rapportering til trækul brød?, bærer eventuelle kontraindikationer? Lad os finde ud af, hvor mange egenskaber Crumb skjule denne særlige brød.

egenskaber

Brødet er lavet, som nævnt, med tilføjelse af at tilføje denne ingrediens, trækul, som også kan tages i form af tabletter eller tabletter til at fremme fordøjelsen og forhindre følelsen af ​​opsvulmet mave. Skal være tilbøjelige til disse sygdomme, kan brødet trækul være en god allieret diæt. Har den samme smag som den traditionelle brød, som trækul føjet til dejen kun påvirker farve, det vil sige deres udseende, men forbliver intakt smag.

En anden funktion af dette Brød, i forhold til traditionelle, er, at det er lettere og lettere at fordøje. Ligeledes hjælper med at regulere intestinal transit, da dens indhold fiber hjælper fælde alle giftige stoffer i tarmkanalen. Brødet trækul er også betragtes nyttig, når surhedsgrad, gastroøsofageal refluxsygdom, colitis, stress eller fødevareforgiftning. Den sorte brød har også pikeret nysgerrighed forskere og godt, har nogle undersøgelser endda fundet, der kan være en god allieret i tilfælde af hovedpine, opkastning og kraftig menstruation.

Kontraindikationer

Logisk, mådehold er nøglen, når du tager dette mad. Det er kontraindiceret i tilfælde af indtagelse af oral medicin, da det kan inhibere absorptionen af ​​den aktive ingrediens under fordøjelsen. Yderligere, hvis taget overdrevent, kan trækul være effektive afføringsmiddel. Endelig bør det konsultere lægen før du tager trækul under graviditet og i børn under tre år, og når de er i tvivl, især hvis vi lider en form for problemer sundhed.

Du kan også være interesseret i: 5 regler til ikke at give op brød uden engordary hvis du lider af slidgigt: hovedet over til rugbrød.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − 72 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer