7 lyse sommer salater og pleje dit helbred

Salater er Enestående enkelt fad, ideel til optagelse i diæt i løbet af året, men især i de varmere måneder. Og er, at salater er lav i kalorier, frisk, nærende og også beskytte dit helbred. Noter dette lækre opskrifter hærdning lette salater.

den fodring Det er vigtigt at være fuldt egnet. Vi er, hvad vi spiser, så vi skal gå til fødevarer, der hjælper os lever længere og bedre. En ideel måde kombinere sunde fødevarer, på samme lys, er de salater, en skål fuld af velsmagende næringsstoffer. den grøntsager bør være grundlaget for salater, en enestående kilde til vitaminer, mineraler og fiber. Vi kan også tilføje frugt, rige antioxidanter, eller nødder, god til at holde kontrollerede kolesterol. Andre interessante ingredienser til at tilføje til salater er bønnespirer (rig på isoflavoner), (friske og fedtfattige at reducere kalorier og fedt) ost og frø (hør, sesam, græskar, solsikke&# 8230;).

En ideel salat langsom aldring. Hindbær er en enestående kilde til antioxidanter (vitamin C og anthocyaniner), som bremse virkningerne af frie radikaler. For at forberede denne salat har vi brug for følgende ingredienser: hindbær, brøndkarse, julesalat, nødder, et stænk jomfruolivenolie, peber og en knivspids salt. Vask og skær grøntsager og hindbær. I en separat skål blandes valnødder (skrællet og knust), olie, salt og peber. Tilføj denne blanding til grøntsagerne og hindbær.

Pasta salat, bønner og tomat

En opskrift designet til lette angst. Pasta er et kulhydrat rig på tryptophan, en forløber stof er hormon, serotonin. Hvis integreret, jo bedre. Til denne salat behov: pasta, hvide bønner, tomater, spinatblade, løg, olivenolie, en knivspids salt, peber og purløg (Valgfrit). Vi koger pastaen al dente og reserve. I en separat pulje, koges bønnerne. Vask og hak spinat og tomater. Bland dejen med bønner, tomat, spinat og løg. Dressing og klar til at spise.

Selleri og kål salat

Ideel til at forhindre væskeophobning opskrift, og også hjælper dig miste de ekstra kilo. Kål, ud over at være særlig lav i kalorier, har masser af vand og kalium, som favoriserer fjernelse af væsker. Vi er nødt til at forberede denne opskrift: kål, selleri, sorte oliven, hytteost, jomfruolivenolie, sort peber og citron. Vask og hak kål og selleri, og bland med hytteost og oliven. Smag til med olie, citron og sort peber.

Rejer med avocado salat

Avocado er allierede hjerte, rig på E-vitamin (hjælper med at forhindre hjerteproblemer) og enkeltumættet fedt (god til at balancere kolesterol). Til denne salat har vi brug for følgende ingredienser: avocado, rejer, salat, citron, Ekstra jomfru olivenolie, blanding urter og sort peber. Vask og hak salat, skræl rejer og avocado. Med olie, krydderurter og peber forberede en vinaigrette. Før du tager salat, rejer passerer planken. Bland det hele og klar til at tage. Det kan være ledsaget af nødder, såsom hasselnødder, pistacienødder eller mandler.

Agurk salat, tomat og ost

Tre ideelle ingredienser til stærke knogler. Vi har brug for: agurk, tomat, frisk ost, løg, jomfruolivenolie, en knivspids salt og sort peber. Vask og hak tomat. Skræl, vask og hak agurk og løg. Vi starter tern ost. Bland alle ingredienser og tilsæt olie, salt og peber.

Spinat salat og bønnespirer

Ideel til at bekæmpe anæmi, takket være den ekstra jern i spinat og bønnespirer. Vi er nødt til at forberede denne salat: bønnespirer, spinat, bambusskud, nødder, tomater, mynteblade, olivenolie, peber og salt (Eller citronsaft). Vask spinat, bønnespirer og et par mynteblade. Vi passeret koldt vand bambusskud og blandes med de ovennævnte ingredienser. Skær tomat og spice det til at smage.

Salat selleri, porre og svampe

En opskrift, der vil bidrage til at balancere blodtrykket. Svampe er rige på kalium og selleri og porre vitaminer (A, C og E) og mineraler (selen, zink). Ingredienserne vi har brug for, er: svampe, selleri, tomater, porre, persille, jomfruolivenolie, sort peber. Vask og hak svampe og selleri, porrer, tomater og persille. Mix og overrisle olivenolie. Krydderier efter smag. Sauter svampe kan være før, men med meget lidt olie.

Du kan også være interesseret i: vegetariske salater at tabe sig: nemme opskrifter og Salater: ingredienser pleje og beskytte dig mod solen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 65


Danacol laxatif Sarveisontelo أتعس عيد حب إيجابيات الصورة ستائر المطبخ