Farvning og trykning af hunde patrulje

tegne Det er uden tvivl en af ​​de opgaver, allerhelst børn og opfordrer yderligere deres kreativitet. deres tegninger foretrukne animerede figurer De er en måde at overføre til papir historierne, de elsker. Saca farverige maling og markører og indbyder børn til at lade fantasien med farvepaletten. Denne gang har vi valgt figurer fra serien af ​​tegninger Canine patrulje, funny bånd 6 hvalpe (Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Murbrokker og Skye) med Ryder, en 10-årig fremad. Tegninger af dine foretrukne sorte og hvide figurer i individuelle og gruppe, enklere eller mere detaljeret tegninger. Det vigtige er, at børn har en god tid at tegne og farve deres foretrukne tegneseriefigurer.

Tjek billedgalleriet, hvor vi har valgt Canine Patrol tegninger farvelægning. Du skal bare nødt til at vælge dem, de kan lide børn, print og lad farverne fylde deres malerier. Når de er færdige, har du mulighed for at invitere børnene til at hænge på væggen i sit værelse for at give et kreativt touch til indretningen. Og de er ikke de eneste tegninger af tegn, der kan inspirere en sjov og underholdende session malerier. Du kan også vælge fra tegningerne af Disney prinsesser, Spiderman eller fed Søde Bee Maya.

Du kan også lide: Frosne Farvelægning print og farve af Anna, Elsa og andre og opdage, hvordan man fortolker børnetegninger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 18


Content Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico