Farvestoffer Ellen aP [PHOTO]

Farvning Ellen aP er en sjov måde at genskabe eventyr af den første spansktalende Disney prinsesse. Daring, fed, modig og eventyrlystne. Så er den dejlige Elena AP.

Ønsket tegneserie børn Disney-figurer har altid udmærkede sig. Og blandt de nye stjerner i fabrikken tegneserie, har Disney prinsesser blevet i de seneste år i de autentiske hovedpersoner.

Tegninger af hovedpersonen, at den modige teenager, der har redde sit kongerige fra en ond heks, alene eller sammen med tegn, der ledsager dette eventyr i en anden spansktalende kulturer inspireret miljø. Med aP Ellen tegninger til at male kan organisere en sjov eftermiddag med spil og malerier. Så simpelt som at vælge den tegninger, print og begynde farve til den nyeste Disney heltinde.

Vi inviterer dig til at besøge galleriet, hvor du vil finde et udvalg af tegninger til at male Ellen aP, og du kan også forvandle originale kort til at give væk.

Du kan også være interesseret i: Tegnefilm Spongebob farve: Design til tryk og opdage geometriske tegninger til farve og udskrive gratis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 97


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico عيون منتفخة