Frosne Farvning print og farve af Anna, Elsa og andre

Frosne, fabrikken Disney, Det er blevet siden kommer til det store lærred i film foretrukne tegneseriefigurer børn. en Kingdom of Ice, af magi og fantasi som de små kan fortsætte med at nyde, for eksempel med tegninger i sort og hvid klar til at print og farve. Bare vi nødt til at vælge tegningerne vi vil male og en Paintbox af farver, markører. En anden mulighed for de lidt større børn er at bruge tempera og akvareller. Når de er færdige med at fylde dem med farver, kan vi hænge fra en af ​​væggene i hans værelse.

Frosne, is rige er en animerede film udgivet i biograferne verden over i 2013. Et mesterværk af farve og animation indstillinger underskrevet af Disney, den 53 amerikanske producent, inspireret af Snedronningen, eventyret af Hans Christian Andersen. Vinder af to Oscars, den mest eftertragtede statuette i Hollywood og resten af ​​verden af ​​biograf prisuddelinger.

En historie med kvindelige hovedpersoner, en historie af dronninger og prinsesser, med Elsa og Anna. Prinsesse Elsa, hvis særlige magt gør det muligt at oprette og manipulere is. Hans søster Anna, sød og genert, romantisk og sentimental. Og omkring dem, en række karakterer som prince Hans, morsom og original Olaf eller rensdyr Sven, trofast ven Kristoff.

Du kan også være interesseret i: Violetta: den bedste farve sider og tjek billederne af Spiderman til maling: den bedste.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 38


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico