Disney Prinsesser: Farvning og udskrive gratis

Farvning og udskrive gratis Disney prinsesser, fortælling tegn, der har passeret papiret for at nå det store lærred. Nu kan du overraske børnene med en eftermiddag med spil og, som et forslag, farve nogle gode billeder af hende foretrukne animerede figurer, herunder de smukke Disney Prinsesser.

Intet som en sjov eftermiddag på spil mellem malerier og farveblyanter at øge kreativitet og fantasi af de mindste af huset. Lad dem løbe over deres fantasi farve sine figurer historier og favorit tegneserie, og blandt dem, de kan ikke gå glip af kendte Disney-figurer. Nemt kan du oprette en lille notesbog af tegninger til at farvelægge og udskrive gratis. Denne gang hovedpersonerne er Disney prinsesser sjove tegneserie overraskelse især de mest lille hus.

Disney går, som det har gjort i generationer, den yngste. Mange af nutidens forældre gik ind i en verden af ​​eventyr figurer med lille Bambi, Snehvide eller Askepot. Tingene har ikke ændret sig meget, og Disney World er stadig prinser og prinsesser. Ved siden af Tornerose, Snehvide og de syv små dværge, har andre nye figurer optrådte som Mulan, Jasmine (Aladdin), Pocahontas eller skønhed (Skønheden og Udyret). Alle af dem er modige mennesker, der, efter at have overvundet et par forhindringer, opnå triumf kærlighed med sin prins.

Hvis noget har disse tegn det er charmen ved dens detaljer. Ingen pige, der ikke ønsker at farve deres favorit karakter. For at overraske dem og organisere en eftermiddag med spil, skal du kun downloade fotos på computeren. Så udskrive tegningerne, og klar til at begynde at give dem farve. Når du er færdig, kan du placere billederne i en hans soveværelse væg at give et originalt strejf af farve. Yngre børn kan lide at dekorere deres eget rum. Her forlader vi dig et udvalg af tegninger af Disney prinsesser til kun at hente dem, ingen grund til at se yderligere.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 89 =


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة