geometriske mønstre og fri printable farvelægning

den geometri og matematik er ikke en af ​​de foretrukne børns problemer, og som ofte har en tendens til at forårsage dem nogle problemer i skolen. Det er grunden til, at den blev indført bør ske i tidlige liv og det sjoveste, så de små kan tilpasse sig gradvist. Måske har du lagt mærke til, at der er et stort antal legetøj med geometriske former, de er lavet netop for at børn kan blive fortrolige med dem og udvikle begrebet logik og matematik. En anden mulighed, du kan gøre derhjemme er at tilbyde børnene en række geometriske mønstre farve til din smag. Ikke alene har det sjovt, men også hjælpe dit barn genkende forskellige former og stimulere deres rumlige vision. Vi opfordrer dig til at prøve disse geometriske tegninger til at farvelægge og udskrive gratis. Du vil elske!

geometriske figurer

Present til børnene geometriske design af deres dyr eller yndlings tal ikke kun hjælpe dem til at genkende dem, men udvikle deres nysgerrighed da den understøtter Montessori. den kreativitet og logik Børn vil nemt udvikle sig, og at være opmærksom på disse forskellige billeder af virkeligheden kræver en indsats fra din side for at forstå noget, der er tættere på den konceptuelle end reel. Dette er en stor fordel, især i betragtning af, at vi lever i en generation, hvor børnene kan blive distraheret meget nemt med tv, mobil eller videospil. Geometriske mønstre kræver tålmodighed og nøjagtighed, så det er meget stærkt.

Hertil kommer, at brugen af ​​sådanne tegninger er også nyttigt for forældre og specialister, fordi det kan hjælpe os opdage en vis frygt eller endda styrker vores lille.

Hvordan til at farve

Materialet er valgt for at farve afhænger både af de præferencer for dit barn som design pågældende. den tegninger mere detaljeret kræver anvendelse af blyanter farve eller markører fin spids. Dog kan de, der er enklere blive farvet med en hvilken som helst teknik: blyanter, voksarter, markører, akryl, tempera, akvareller, wienerbrød... Der er masser af muligheder at vælge imellem.

Hvis dit barn er lidt ældre, anbefaler vi dig animes at prøve teknikken med collage, dvs. tal skære stykker af farvet papir og lim dem på tegningen, så det ligner en mosaik. dette vil kræve mere opmærksomhed Men uden tvivl, er resultatet meget mere original. Du kan også bruge purpurin eller klistermærker små cirkler til at give et mere personligt præg. Mulighederne er uendelige!

Hvad har du ligesom disse tegninger for børn? Hvis du vil have mere, gå ikke glip af disse tegninger Patrol Canine, disse andre Anna og Elsa Frosne og endelig disse SpongeBob.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 36


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi