Den mest populære tegneserie blandt små børn

Medskyldige i deres sjove og deres spil. Alle børn, vi havde vores Favorit tegneserie. Nu er vores børn er ikke mindre, og ja, forældre og børn deler nogle andre karakter favorit, fordi nogle ikke går af mode. Vil du vide, hvad den populære tegneserie blandt små børn? Tegn, der bor de mest fantastiske og sjove historier, trukket med attraktive farver og ledsaget af melodiske sange at bejle børn. Fra klassiske Disney signatur til mesterværker af animation generation, her er de tegnefilm, at børn ikke kan modstå.

Blandt favoritlisten Masha og Bear, animerede børns serie, der krøniker eventyr og mareridt af Masha, en russisk pige godmodig og drilsk bjørn og hans uadskillelige ven, en rigtig kunstner. Alt krydret med flot design, unikke farver og stemningsfulde steder.

Hvem har også vundet hengivenhed af de mindre er grisen Gurli gris, ledsaget af sin familie og er blevet en af ​​de mest populære tegnefilm. Vi kan ikke glemme Charlie og Pocoyo, og farvet spil og underholdning featuring tegningerne af Drømmenes have (I Drømmehaven) eller den berømte Teletubbies.

En anden absolutte favorit er den Dr. Legetøj, den animerede serie Disney Channel har i Dottie, en pige på seks år, sin centrale karakter, som er ansvarlig for pleje af udstoppede dyr med problemer. Og vi taler om dyr, vi lave et hul i denne liste Curious George, en sød abe, der aldrig ophøre med at ske eventyr.

Den engelske landskab er på baggrund af tegneserie Shaun Sheep serie (Shaun fårene, på engelsk). En serie, der kredser om livet for husdyr, og ikke kun blandt sjove eventyr. Det har et slankt design og stil muligheder som originalen.

brandmand Sam fortæller hans eventyr og hans kolleger på brandstation, en ny version af en serie, der blev født i 80'erne baseret på en brandmand Wales. Og for en sød finish Jordbær Marie (Jordbær Marie), som ud over at være en af ​​de sødeste tegneserie, er også blevet forvandlet til håndleddet.

Du kan også være interesseret i: subliminale beskeder i tegnefilm: Overrask dig selv og opdage, hvad tegneseriefigur af de 80 er.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Madre frasi Massagem na próstata como fazer