DIY: Hvordan laver hjemmelavet musikinstrumenter til børn

Musik er en af ​​de mest givende oplevelser der for de mindste af huset. De lærer at udtrykke sig gennem en verden fuld af lyde, og også hvis de selv kan gøre musikinstrumenter endnu mere. lave en Hjem musikinstrument til børn Det er nemmere end det ser ud, behøver du kun at sætte entusiasme og følge disse enkle trin.

Forbered hjemmelavede musikinstrumenter til børn

Forbered materialer Lad dit fantasi og dit barn, og resultatet er overraskende.

hjemmelavede maracas til børn

brands er nemt og sjovt at gøre. Plastflasker har brug for, hvis de er små bedste, kikærter eller andre hårde impulser, nogle knapper, en flaske caps, makaroni&# 8230; Og enhver anden original ting du kan tænke på dig og dit barn og passer inde i flasken. pint flaske ponle eller klistermærker til at dekorere og jeg bare stampe.

Forbered flere glasflasker eller briller stor, fylde dem med vand hver med lidt mere end den tidligere nummer, placere dem sammen og bruge en metal ske eller træ til at lave musik. Hvis du ønsker at tilføje en dråber af tempera i vandet og få dig en flot farverig visuel effekt.

Børn guitar par

Dette er en af ​​de mest Han kan lide børn. Brug en papkasse og elastisk. Lav små snit på hver side af boksen for at tilslutte de elastikker og har base guitar. Ligesom male smagen af ​​dit barn. Og hvis du vil, kan du tilføje en aflang del også pap, der kan håndtere bedre.

hjem batteri

At skabe et hjem for børn batteri, du har brug for kasser af forskellige materialer, metal, træ og pap. Tilføje en elastisk base at skærpe lyden og bruger overdækket træ eller metal som ledere. Være advarede om, at det er en instrument, der aldrig bliver træt af at bruge.

tamburin hjem

Du skal bruge en flaskekapsler, tråd og et rundt træ eller pap. Tag denne træ eller pap, skåret to cirkler, lave et hul i midten af ​​alle ark og og du bare nødt til at slutte arkene to i bunden af ​​tamburin. Tråden passerer gennem hullerne og indsætte enderne med tape. Klar til at lave musik.

Cascabel Børn

For at gøre dette hjemmelavet instrument, du har brug for en temmelig stive paprør, rangler og nogle sytråd. Rangler fastgjort til toppen af ​​røret med tråden, denne del hazla dine børn og lad tage sig af udsmykning instrumentet.

Som du har set, er ikke meget at lave musik sjov og nem måde. Hvad instrument vil du gå først?

Du kan også være interesseret i: papir håndværk for børn: Idéer let skridt [BILLEDER] og Håndværk for børn på 3 år: kreative ideer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 85 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة