Columbus dag: materiale til førskoleundervisning

Hvordan til at undervise børn betydningen af, især historiske, Columbus dag? Hver oktober 12 vi ser over Atlanten til at huske de historiske bånd, der binder os til den Spansktalende lande. Drage fordel af denne dato, kan vi arrangere en aktiviteter for børn at hjælpe dem med at lære nye ting og til at opdage, som i sin tid gjorde Cristóbal Colón, nye verdener. hvad aktiviteter vi kan bruge til børn Tidlig uddannelse Barndom? I dag har vi spændende undervisning og pædagogiske ressourcer, der vil give os mulighed for at organisere interessante aktiviteter for at fange den nysgerrighed af børn.

Materiale til børn

læsning og aktiviteter på Hispanidad, tegninger og billedsprog på Columbus dag, tegninger og farvelægning ark eller klippe, sange og videoer, som &# 8216; Engang Amerika&# 8217, drømmen om Cristóbal Colón. blandt de børnebøger vi kan finde:

  • &8216; Fra A til Z med Cristóbal Colón&8217, Rafael Cruz-Contarini (Editorial Everest).
  • &# 8216; Opdagelsen af ​​Amerika&8217, Geronimo Stilton.
  • &# 8216; The biografi Cristóbal Colón&8217 for børn skrevet af Blanca Martínez Fernández.
  • &# 8216; Den store sejlads Columbus&8217, Mikel Valverde.
  • &# 8216; Historien om navigatoren Cristóbal Colón&# 8216;, en interessant pictographic tilpasning til børn.
  • &# 8216; Mit navn&# 8230; Cristóbal Colón&8217, Fernando Garcés og Óscar Julve (redaktionelle Parramón).

Der er mange ressourcer, der kan bruges til at vække interessen for børn om historien om Opdagelsen af ​​et nyt kontinent og hvad fejringen af ​​Columbus Day. Gennem tegninger eller farvelægning ark kan være at fortælle små børn forestillinger om historie, logisk tilpasset deres alder. Og en meget interessant ressource, Mini papir på Columbus dag, Isidro Burgos (kan downloades via Actiludis side). En anden sjov idé er at organisere et håndværk, for eksempel til de tre kranier med farvet konstruktion papir.

Du kan også være interesseret i: børnefilm: kortfilm til at undervise værdier og opdage de antiprincesas børnelitteraturen: den nye trend i historier for piger i dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 65


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة