Violetta: Den bedste farve

fra portrætter Violetta til Ludmilla, Diego og andre stjerner af serie af Disney Channel. Violetta er blevet en hel fænomen der er hoppet ud over tv-skærmen for at blive et ikon. Disney-serien populariseret karakter af Violetta og hendes drøm om at blive en musik stjerne. Hun er netop hovedpersonen i dette valg tegninger klar til at udskrive og farve, Violetta og inspireret af den populære serie.

sjove, andre mere romantiske, Violetta og hele støbte af venner og tegn tegninger. Tjek galleriet, hvor du vil finde et udvalg af farverige tegninger til at udfylde. Vi kan bruge maling, markører, farveblyanter, akvarel&# 8230; eller tilpasse dem til din smag. Bare vælg din favorit blandt design af Violetta, print og begynde at male. Når arbejdet er afsluttet, kan vi hænge salonen, for at være sikker på, at ved siden af ​​en plakat af Violetta.

Tegninger til print og farve

Violetta, heltinden i Disney Channel-serien hovedrollen TV Martina Stoessel, Du behøver ingen introduktion, da det allerede har vundet pigerne rundt om i verden. Efter de spil, rygsække, magasiner, ikke kunne gå glip af inspirerede karakter i det øjeblik tegninger. Portrætter i sort klar til at udskrive og farve til din smag og hvid. Portrætter af Martina Stoessel, Ludmilla og andre venner af serien, samledes for at lytte til musik, tale eller synge. Tegninger Huddle bud, romantiske øjeblikke mellem elskende, tvister mellem rivaliserende og mere. Forbereder maling og pensler og nyde den magiske verden af ​​Violetta.

Du kan også være interesseret i: Violetta: sange og opdage bedste fødselsdag invitationer til at udskrive Violetta: det bedste.

Violetta Hvad karakter er du? [TEST]

Spørgsmål 1 af 10

Hvis du havde en boks til din rådighed ...

improvisere noget

Ville aldrig forlade

Jeg ville gå rundt på scenen ser crowd gad vide hvor mit publikum


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 47


Content