Mosaik håndværk for børn: Så mange idéer

den kunsthåndværk De er en af ​​de mere kreative opgaver til børn. Vi kan gøre kunsthåndværk flere materialer, herunder mosaik, som giver os mulighed for at dække eller dekorere enhver oprindelige form objekt. De giver os også mulighed for at gøre det sjovt collager og andre dekorationer for at tilføje et strejf af de mest personlige og kreative børneværelser. Hvis du er på udkig efter ideer til at inspirere, Tjek billedgalleriet hvor vi har valgt en masse muligheder med mosaikker. Og så lad os se, hvordan man gør nogle konkrete ideer.

Mosaik ramme

En simpel træramme, og næsten kedelig, kan vi gøre det til en farverig stykke. Håndværk, ligesom kreativ genbrug, De gør det muligt for os at give en anden chance eller genopfinde en masse objekter. Bedre udsmykning små rammer for at gøre dem mere håndterbare af børn. Så simpelt som at anvende nogle lim på overfladen af ​​træet for at dække rammen. Vi kan vælge stykker af samme farve eller en kombination af forskellige fliser.

krukke

Gem glaskrukker til at dekorere med mosaikker af din farver favoritter. Til at dekorere det nemmere er bedre at gå stikning små stykker af mosaikker. At være en konveks overflade, kan det nødt til at bruge en pincet til at bryde delene og tilpasse til overfladen. Denne operation, selv om det er ikke svært eller farligt adfærd er bedre end en voksen. BELÆGNING hel flaske med fliser efter påføring af klæbemiddel på glasoverfladen. Lad tørre og opgaven er klar.

billede

Hvis du vil oprette en unik dekoration til værelse, anvender en flad overflade af træ Lav en tegning med blyant og derefter hvilke farver til at bruge, til at gå stikning fliser til pels tegningen. Bruge lim til træoverflader. Lad tørre i flere timer. Tilføj en krog på bagsiden og hænge billedet på væggen.

Du kan også lide: sand Håndværk: DIY nemme og kreative ideer og opdage de nemme håndværk til at dekorere børneværelset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 48


Content Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo