Håndværk på efteråret for elementære skolebørn: Kreative ideer

den kunsthåndværk De er en af ​​de mest sjove opgaver og praksis for at fremme deres kreativitet. Du skal blot vælge en tema og materialer. I dette tilfælde er det valgte tema er efterår, hjælp til at implementere egne ideer af dette materiale årstid, fra grene og blade af træer nylig faldne kastanjer. Lad os se, så nogle nemme og originale ideer, der er designet til elementære skolebørn. Og vi inviterer dig til at tage et kig på galleriet, hvor vi har valgt mange kreative ideer til at gøre.

Håndværk med blade

Bladene af træerne er uden tvivl ubestridt hovedpersoner i det naturlige landskab af efteråret med skiftende nuancer, der perfekt for barnets opgaver. Bladene kan ske direkte på tegningerne stikning ark papir eller pap. Med bladene kan vi gøre originale collager nuancer. Blade fortrinsvis af forskellige farver, former og teksturer og pap rullet ind i en cylinder, kan vi skabe tegn og dyr som vi vil gennemføre med detaljer trukket med markører.

Kort med blade

til kort vi kan bruge et kort eller en hvid eller farvet ark. Fold at gøre det så lykønskningskort og lim bladene, vi har valgt. Vi kan også udfylde tegningen med markører eller farvede malinger. Temaet, glem ikke, efterår.

For at skabe en original tegning, tegne omridset på papir og med hjælp af lim, lad os udfylde de tomme felter med silkepapir bolde i den valgte farve. På den måde kan du tage farve og form af en klase vindruer eller et træ, en skov eller en lækker brun.

Med crepe papir og pap kan vi skære og lave originale figurer til at skabe skabe kranse og kranse med efteråret tema. Vi kan også tilføje til ananas håndværk eller kastanjer, tørrede blade eller grene. Et eksempel på efteråret krans DIY: trække på farvet papir konstruktion blade, for eksempel. Vi skærer og lad kombinere og forbinde på et bånd. Vi kan gøre en kombination af forskellige materialer og teksturer, såsom blade og andet pap sandhed.

Du kan også lide: Crafts grene: DIY ideer til børn og opdage håndværk med kaffekapsler til børn.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − 29 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo