Hvor mange kalorier, du er i et æble, en banan, en orange …?

Frugt er grundlæggende i ethvert sund og afbalanceret kost og en allieret af første vægttab kostvaner. Frugt, selvom generelt har meget få kalorier, det er rigtigt, at nogle bidrager mere end andre. Hvor mange kalorier er i et æble, en banan, en orange&# 8230;? Du har.

Kalorieindtag af frugter, generelt er meget lav, ved ca. 20 og 85 kcal per hundrede gram. Det er ubestridt, dens næringsværdi, Det er en væsentlig mad i enhver afbalanceret kost. Hvis vi er på en kost, de er det perfekte supplement til enhver lav-kalorie diæt. Faktisk anbefales det, at mindst 3 portioner om dagen, men hvis du tager mere (4-5) får du sundheden uden at det påvirker din vægt. Frugten kan også tages til enhver tid. Deres kalorieindtag er det samme, hvis du spiser før eller efter måltider. Selvfølgelig, hvis du tager det før sidder ved bordet med til at mætte før appetit, især takket være dens fiberindhold.

Hvor mange kalorier har en æble? Du kan bidrage med op 75 kilokalorier, da deres vægt er noget højere (150 g pr stykke). Spiser æble giver fiber og vand. en undersøgelse fra University of Iowa tyder dog på, at det at tage æble med huden hjælper med at forbrænde kalorier på grund af et stof kaldet ursolsyre.

Hvad med en appelsin? Citrusfrugter, i virkeligheden, foruden rig på C-vitamin, er meget lav i kalorier. En orange har en 42 kalorier per hundrede gram.

Der er andre sorter af frugt, der også giver meget få kalorier:

  • jordbær: 30 kcal per hundrede gram. De er ideelle til at tage dessert eller snack mellem måltiderne, ja, ikke tilsat sukker eller fløde, bedre tage dem alene.
  • vandmelon: Det er en af ​​de frugter med højere vandindhold, hvilket gør dens kalorieindhold er meget lavt, kun 15 kcal per hundrede gram. Det er også forfriskende.
  • pæreDen indeholder masser af vand og få kalorier, 45 per hundrede gram.
  • melon: Ideel til vægttab, fordi det er meget let, næsten ikke bidrager 36 kalorier per hundrede gram.
  • ananas: Giver meget få kalorier (ca. 28 pr hundrede gram), samt at være til gavn for sin vanddrivende, rensende og satiating handling. Ananas er ideel til vægttab.
  • vindruer: At være sødere have mere sukker, men mange flere ikke tilføje ekstra kalorier. Sorte druer give omkring 63 kcal per hundrede gram, og hvide omkring 70.

Du kan også være interesseret i: Naturlige safter til at bekæmpe cellulite og opdage, hvor mange gram er 200 kalorier i forskellige fødevarer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 36


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi