Hvor mange kalorier gør en kebab?

Det kan være overraskende, men den kebab, den bedst kendte Sandwich tyrkiske køkken, Det kan være en rigtig kalorie bombe. Det hele afhænger selvfølgelig den ingredienser, men hvis vi ønsker at give os en kulinarisk oplevelse bør tage hensyn til hvor mange kalorier du har en kebab og hvordan vi kan erstatte nogle af ingredienserne til en mindre kalorieindhold snack.

lavet med lam eller kalvekød og masser af salat. Det er den opskrift kebab, traditionelle tyrkiske snacks, der også er tilføjet en sauce. Ud over de ovennævnte kød, har mere vestlige opskrifter blevet indført sorter, kylling og selv med fisk. Men hvor mange kalorier du har en kebab? Dette samme spørgsmål blev lavet for flere år siden i England, hvor efter at have analyseret mere end 400 prøver kebab indrømmes hele sit område, konkluderede, at en kalorieindhold mad mere end forventet, endnu mere end en hamburger. Og det er den kebab har et gennemsnit på 1.000 kalorier (Pr 300 gram), halvdelen af ​​de kalorier en kvinde bør forbruge efter en sund, varieret og afbalanceret kost. Det vil sige, kan det kebab konverteres til en kalorie bombe for enhver kost, så en gang imellem skal træffes, og skal være ledsaget af en salat i stedet for en plade af fries. Og som for den drikke, bedre kombinere det med vand i stedet for sodavand eller sukkerholdige drikkevarer.

Hvis vi ønsker at nyde smagen uden at tilføje mange kalorier kebab, den bedste løsning er forberede sig hjemme, at vælge ingredienserne godt. Således kan vi forberede en kebab med mindre fedt og kalorier, hvis vi vælger disse ingredienser: oksekød, løg, tomater, hvidløg, grøn peber, olivenolie, tomat sauce, citronsaft, sennep og paprika. For behandling, først vi blander hvidløg, olie, citronsaft, ketchup, sennep og relish. Med dette mix, vi marinere kødet i to timer i køleskabet. Skær tomater, peberfrugter og løg data, og efter fjernelse af kød, vi placeret skiftevis på spyd med grøntsager, grillet slagtekyllinger eller grill. Det kan være ledsaget med en skål med brune ris.

Du kan også være interesseret i: De 10 måltider mere fedt i verden: Oplev dem! og noterer sig de 10 sundeste fødevarer i verden.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة