Hvor mange kalorier er brændt walking én stund?

Walking er en meget komplet øvelse, fordi det aktiverer et stort antal muskler samtidigt. Det er blevet fastslået, at en afstand på 4 til 5 km, denne aktivitet Det kan hjælpe os brænde op til 280 kcal / time, som finder, at er en af ​​de bedste øvelser, der rapporterede resultater uden en stor indsats. Bruges til at gå en tur hver dag Det er den bedste måde at undgå en stillesiddende livsstil. Især hvis vi er bekymrede over vores vægt, skal vi være mere aktive og at begynde at udøve uden at overbelaste kroppen, noget som gør en glat og let, som at gå. Vedholdenhed og viljestyrke er den eneste pris, vi skal betale, ellers alle er fordele.

Fordele ved Walking

Afsætte mindst en halv time om dagen til denne aktivitet, hastigt, rapporterer interessante fordele for vores krop. Input, husk at motion er en af ​​de sundeste vaner og den perfekte allierede, sammen med diæt, at holde de ekstra kilo. Det er også en fremragende anti-stress metode, fordi det giver os mulighed for at give os en pause fra vores daglige rutine: arbejde eller hjemme.

Større sundhedsmæssige fordele ved at gå hver dag

Gåture hjælper med at holde kolesterol i skak, forhindrer blodtryk problemer og opretholde balancerede niveauer af blodglucose. Andre fordele skal fremhæves, er, at forbedrer lungekapacitet, mindske risikoen for hjertesygdomme og kræft. Det er også en god allieret til forbedre stemningen og undgå angst og stress. Til alt dette, må vi tilføje, som vi har antydet før, der kan hjælpe os med at fjerne de ekstra kilo. Enhver aerob øvelse er effektiv, forudsat at det sker på den rigtige måde og støt.

Sådan begynde at brænde kalorier walking

I første omgang, især hvis du ikke har praktiseret enhver øvelse, Vi skal starte med et langsomt tempo, til gradvist at øge gradvist. skal nå peak ikke mere end 80% af den maksimale puls, opretholde denne intensitet i ca. 20-30 minutter, gradvist at reducere intensiteten af ​​motion.

For at give mere intensitet til træning, kan vi vælge en rute med bakker, skråninger eller stejle områder. Dette vil gøre arbejde mere ben og arme. For at tilføje modstand øvelse, Det kan være nogle håndvægte eller sandsække rundt. Hvis vejret ikke er, kan vi også udføre denne øvelse på løbebåndet, fordelene er de samme. Du kan også justere hastighed og Stigning på overfladen og gøre øvelsen derhjemme eller i gymnastiksalen.

Der er andre tips til at holde sig for øje, at gå ikke forårsager ubehag, såsom den frygtede snørebånd. For at gøre dette, er det vigtigt, strække musklerne før og efter træning. Hæv dine hæle skiftevis i flere minutter, strække dine ben og arme hælder på en bænk&# 8230; Det bør også være overvåge fodtøj, vælge en passende sneaker og hold foden godt og er komfortable. Hvis du har et problem knæ eller overvægt, er det bedst at undgå ruter med niveauændringer (bedre flade områder).

Du kan også være interesseret i: Gåture: Den mest naturlige motion og konsultation Tabel kalorieindhold kost: hvor mange brande i en times motion?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 65


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة