Hvor mange kalorier er brændt per dag?

obsessing kalorier Du kan afspore kosten, især hvis de afskårne kalorier i fødevarer ikke reflekteres som forventet, når at komme på skalaen. Og det er, at selv om at opretholde idealvægt du nødt til at kontrollere kalorier af mad (læs fødevarer etiketter hjælper dig med at tabe), skal du også nødt til at huske, at de ikke er de eneste, der tæller, når slankende.

Vores agentur fortsætter forbrugende magt, selv når vi er i hvile (energi investeret i at opretholde legemstemperatur, blandt mange andre funktioner). Som vi vendte år, dette energiforbrug den reduceres. Kroppen bruger også energi til at fordøje og når metabolisere mad. Det er, hvad der er kendt som termisk effekt mad. Og endelig, en måde at øge energiforbruget øver motion, vigtigt at holde sig i form og se vægten.

Hvor mange kalorier du har brug for om dagen?

Det er det første spørgsmål at stille, før skære kosten. Hver af os har en specifik energi udgifter, som, er involveret blandt andre faktorer, alder, fysisk aktivitet, type arbejde og endda selv vægt. I gennemsnit for en kvinde vejer 60 kilo (aktiv og motion daglig praksis), kaloriefattige behov er mellem 1.900 og 2.100 kalorier.

Det er bedst at distribuere i fem måltider om dagen, Morgenmad bliver en af ​​de vigtigste, og der bør give os 25% af den energi, der forbruges dagligt. I mellemtiden, midt på formiddagen, tager vi 10% af det samlede antal kalorier. 35% på fødevarer; 10% i snack; og 20% ​​på middag.

Hvor mange kalorier du forbrænder?

Hver aktivitet, vi gør i løbet af dagen involverer en kalorieindtag, fra noget så simpelt som søvn (55 kilokalorier / time). Lad os se, da nogle af de aktiviteter med flere kalorier er brændt, hvis vi praktiserer:

 1. ligge ned: 65 kilokalorier / time
 2. Stand100 kilokalorier / time
 3. kjole130 kilokalorier / time
 4. at sidde: 90 kilokalorier / time
 5. At skrive på computeren110 kilokalorier / time
 6. føre130 kilokalorier / time
 7. (4 til 5 kilometer i timen): 280 kilokalorier / time
 8. Cykling400 kilokalorier / time
 9. løb: 600 kilokalorier / time
 10. gå på trapper900 kilokalorier / time
 11. svømmetur: 450 kilokalorier / time

Hvordan til at brænde flere kalorier?

For eksempel ved hjælp opskrifter krydderier (peber, sennep), da ikke blot øge smagen af ​​retter, men også øge kaloriefattige udgifter. Drik masser af vand også det hjælper og frem for alt undgå fed mad. Og grundlæggende motion regelmæssigt.

Du kan også være interesseret i: 40 nemme måder at brænde kalorier hver dag og noterer de 10 fødevarer for at forbrænde flere kalorier.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 20


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi