Hvordan man laver en hjemmelavet pizza lys

den pizza Det er en af ​​de kulinariske fristelser nu fundet forberedt. Men vidste du, at du kan forberede dig en lækker hjemmelavet pizza med langt færre kalorier? Enhver færdigretter (fra pizza til lasagne) vil altid rapporterer flere kalorier end en forberedt derhjemme. kontrollerende ingredienser Pizza er afgørende for at undgå de kalorier overskredet. I virkeligheden, i nogle tilfælde, er det bare et spørgsmål om at erstatte nogle ingredienser for at opnå opskrift mere nærende og velsmagende. Sådan laver du en pizza lys derhjemme? Noter, se, hvor nemt det er at lysne pizza, og det vil delicosa at spise.

hjemmelavet pizza lys

Vi startede med basen. Basen fremstillet i huset (mel, vand, gær, salt og en smule olivenolie at forlade juicier), er meget sundere end den allerede har købt, da disse indeholder additiver, såsom fedt og sukker, som er en uundgåelig mængde kalorier. Nogle pizzaer forkogte omfatter ost, både som ingrediens som tilsat base, som kan tilføje kolesterol og mættet fedt. For at gøre pizza base, kan du også blive brugt fuldkornsmel. Det vigtige er at huske, at jo færre ingredienser, der tilsættes have, sundere og mindre kalorie være. Basen behøver ikke at være meget tyk, men temmelig tynd, da de autentiske italienske pizzaer.

Så er du nødt til at vælge de ingredienser:

  1. ostDet er en af ​​de ingredienser, der giver flere kalorier pizzaer. Osten skal være en ingrediens, og ikke tilføje for meget, fordi det kan maskere smagen af ​​andre. For at gøre en lys pizza, undgå, undtagen som en lille dekorativt touch, (meget fede) blå ost, meget helbredes eller indarbejde creme.
  2. Kylling, kalkun, magert skinke: Det er nogle af alternativerne, sundere og mindre kalorieindhold, traditionelle bacon, pølse eller salami (pepperoni) tilføjet til pizzaer. De er rige på fedt og protein, som er bedre at vælge magert kød (kylling, kalkun, oksekød), skinke (ingen bacon).
  3. grøntsager: Fra svampe, porrer, hvidløg eller asparges, alle er ideelle til at tilføje til pizza. Enhver grøntsag vi har i pantry, der tidligere sauteed i panden med lidt olivenolie, krydret med urter og krydderier, er et godt valg for at forberede lavt kalorieindhold hjemmelavet pizza. Eksempler: spinat med svampe, oliven og peberfrugter; eller broccoli med ost og tomat.
  4. skaldyr: rejer, muslinger, blæksprutte&# 8230; De er rige på protein og, bedst, lavt fedtindhold. De kan bruges til at producere en rig marine stil pizza, kombinere dem med forskellige grøntsager.
  5. fisk: Som for fisk, kan vi tilføje ingredienser som tun, makrel og endda sardiner. Alle giver meget få kalorier. Og glem ikke røget laks, ledsaget af naturlige tomat, champignon og andre grøntsager er en rig kombination. Og hvis du ønsker en anden, så prøv aromatiseret med ansjoser.

Du kan også være interesseret i: garnisoner lys: Opskrifter med færre kalorier for at tabe sig og opdage, hvordan man laver chips med færre kalorier.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3


Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron رمز الريشة