hævede hals lymfeknuder Ofte er årsagen

Halsen er et af de områder, hvor de er placeret de 600 knuder, der har i kroppen. Men hvorfor skulle oppiske?, Hvad er det de fleste almindelige årsager til hævede kirtler i nakken? At kende svarene vil hjælpe os med at løse nogle tvivl og frem for alt for at undgå angst for at opdage os en hård knude i nakken.

Den bekymring er uden tvivl den første reaktion på detekteringen af ​​en betændt ganglion eller klump i halsen, motiveret i høj grad af uvidenhed om, hvad rollerne for knuder og, kort sagt, er opsummeret i at fungere som et beskyttende skjold af vores krop. Desuden nakken, er lymfeknuder ligger primært i lysken og under armene. Hævelse af kirtler i halsen er den mest almindelige og kan forekomme hos både børn og voksne.

Logisk set er det vigtigt, at lægen bekræfter den nøjagtige årsag, der forårsagede hævelse af lymfeknuder for at udelukke andre sundhedsproblemer. Blandt de medicinske tests, plus palpere lymfeknuder (Også detekteres hvis resten af ​​kroppen er hævede eller kun halsen), det indeholder en blod, og hvis inflammationen forbliver, kan det være tilrådeligt ultralyd eller biopsi.

Selv om det er rigtigt, at forebyggelse er afgørende i alt relateret til sundhed, hvis vi opdager en hævelse af kirtler i halsen, før bekymrende for meget vigtigt, at vi gennemgå, for eksempel, i de seneste dage har vi bemærket andre symptomer eller lidelser især hvis vi har haft en luftvejsinfektion. Vi må ikke glemme, at de signaler sendt af vores krop, så du er nødt til at føle lymfeknuder, og hvis vi bemærker hærdet, uregelmæssigt formet touch og bevæger sig ikke, søg læge.

Du kan også være interesseret i: reaktive lymfeknuder: Typer, årsager og behandling og opdage, hvordan man vide, om hævede lymfeknuder er en infektion.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =


Content Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة