Kløe over hele kroppen: De mest almindelige årsager

den kløe eller generaliseret kløe Det er en umiskendelig tegn på, at noget ikke går godt i vores organisme. Kløe over hele kroppen reagerer på multiple årsager, herunder tør hud. Lad os se, hvad Ofte og hvad de skal gøre.

eller tørhed irritation Hud kan være ledsaget af kløe, især når sæber eller hudplejeprodukter anvendes for aggressiv. I disse tilfælde, kløe eller ubehag bliver mere intens ved nat. Det er dog ikke den eneste årsag, der kan være bag den irriterende kløe over hele kroppen.

Årsagerne til dette besvær De kan være forskellige, og kan endda være svært at opdage, fordi de ikke synes demonstrationer eller synlige mærker på huden. Noget, der ofte sker i tilfælde af børn. Kløe er et symptom, ikke en sygdom. Nogle gange kan årsagen til kløe eller generaliseret kløe være relateret til metaboliske sygdomme, såsom for eksempel, hyperthyroidisme eller diabetes mellitus. Der kan også være en sammenhæng mellem kløe og nyresygdom, som i tilfældet med uræmi.

Det kan ske, at i nærvær af en specifik sygdom, et fald i kapaciteten forekommer nyrer til korrekt at filtrere blodet. Således kan mineralske salte, toksiner og andre affaldsstoffer passere problemfrit i blodet og cirkulerer i hele kroppen, der forårsager irritation, hvilket igen resulterer i kløe.

Selv anæmi kan forårsage en vedvarende følelse af irritation eller kløende hud. den jernmangel i kroppen, et essentielt mineral, er det skaber problemer i kroppen syntese hæmoglobin og derfor en inflammation af huden i forbindelse med kløe forekommer.

Kløe for krop og lever De er også ofte relateret. Generelt reagerer det til koncentration galdesalte at forårsage irritation og kløe symptomer. Når kløe er vedholdende, tøv ikke med at kontakte din læge.

generaliseret kløe: når årsagen er stress

den stress også forårsage generaliseret kløe. I virkeligheden er det et tegn på, at vores krop bruger til at udtrykke sin ubehag. Husk, at i en situation med følelsesmæssig stress, kroppen producerer visse stoffer, der forårsager en stigning i sensitivitet nervefibre, Det resulterer i en kløende fornemmelse. Det er den samme mekanisme, der enalza kløe og angst. Som retsmidler til at lindre kløe kan være nyttigt i denne sag, implementere Afslapning, som yoga, meditation eller kampsport. Det er godt også undgå brug af ethvert stof eller medicin, der kan øge angst. Hvis vi har brug for at ty til stoffer at lindre stress, bør du aldrig selvmedicinering, altid konsultere lægen.

Kløe i graviditeten

Den generaliserede kløe under graviditeten er en fælles gene. Det sker først og fremmest inden for barm, mave og tips. Hormonelle ændringer i forbindelse med graviditet kan forårsage kløe. Bare tænk på stigende niveauer østrogener, som væskeretention og ændringer i væv volumen.

Du kan også være interesseret i: bleghed, kløe og misfarvning af huden: hvad du fortæller os? og følsomhed hud: årsagerne til en delikat teint.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 56


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi