tarm influenzasymptomer, varighed og ordentlig kost

den tarm influenza Det er ofte forveksles med gastroenteritis, en betændelse i mave og tarm forårsaget af en virus. Intestinal influenza har en række funktioner, der adskiller den fra gastroenteritis. Lad os se, til at besvare spørgsmål, hvad er dine symptomer og varighed og ordentlig kost at følge i disse dage.

Intestinal influenza Det kan påvirke både voksne og børn, så du skal lære at genkende symptomerne for at undgå forveksling med andre gastrointestinale klager. Hvad skal man spise, hvor længe sygdommen og hvad er det de fleste effektive retsmidler er nogle af de måder, hvorpå vi vil påvirke tarmens influenza.

Intestinal influenza, normalt har en godartet forløb, det vil sige, efter et par dage Smerter, har tendens til at frem uden større risici eller komplikationer. Men uanset om vi genkende symptomerne, som om vi kun har mistanke, er det tilrådeligt at konsultere en læge, især i tilfælde af børn. Derudover Hvis symptomerne varer efter flere dage, er det bedst se en læge, der udfører en fysisk undersøgelse for at vurdere sværhedsgraden af ​​symptomerne. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at foretage en skammel analyse for at identificere organismen ansvarlig for infektionen.

tarm influenza: Varighed og retsmidler

Varigheden af ​​tarm influenza Det varierer fra person til person, selv efter den samme behandling. Hvis en blød kost følges, som et supplement farmakoterapi ordineret af lægen, den gennemsnitlige sygdomsvarighed er 5 dage. Hvis behandlingen afbrydes, eller en ordentlig kost følges ikke, symptomer kan forværres og forlænge recovery. Medicin, herunder antibiotika, kan undgås, medmindre lægen har ordineret. hovedsageligt ordineret antiviriales som, hvis det tages i begyndelsen af ​​de første symptomer, reducere varigheden af ​​intestinal influenza. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt at tage en ibuprofen eller paracetamol for lindre smerter.

vi skal drikke væsker, især vand, fordi med intestinal influenza masser af væske er tabt. Det er derfor vigtigt, at undgå dehydrering og sengeleje.

Hertil kommer, symptomdebut, er det tilrådeligt at undgå at spise for et par timer ad gangen, til at forlade åbne mave. er det bedst at vælge let at fordøje fødevarer. Hvis du har kvalme, er det bedst at undgå at tage mad og vælger en infusion, en kamille for eksempel at berolige maven og derefter tage noget lys (en yoghurt, for eksempel).

tarm influenza: Hvad skal man spise

Når du har gået opkastning, du skal spise, men du skal gøre indføre gradvist mad. skal starte med en meget let kost og væske og derefter passerer fast føde. Det er tilrådeligt at spise meget lys mad. De er gode, for eksempel ris, hvidt brød, pasta, kogte kartofler, hvid fisk og kyllingekød. bør undgå, i mellemtiden, den Fødevarer rige på simple sukkerarter, da diarré kan forværre skyldes en osmotisk virkning. Evita også forfriskninger, frugtsaft, sødmælk, chokolade, koffein, stegte fødevarer, fede eller krydret mad. Du må heller ikke indtage alkohol.

Du kan også være interesseret i: Home retsmidler til at styrke tarmfloraen og Gastroenteritis: hvad at spise, så jeg ville ikke føle sig dårligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 89


Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة