Hvad er sideremy og hvad der forårsager det?

Når en blodprøve opdaget serumjern er på et højt niveau, står vi over for det, der kaldes sideremy eller hypersideremia. Men hvorfor producere denne ubalance Jern?, Hvad kan vi gøre for at regulere niveauerne? Som vi vil se, serum jern er den værdi, der bestemmer den niveau af jern i blodet.

Hvad betyder det?

Med udtrykket serumjern menes tilstedeværelsen i blodet af høje jernkoncentrationer. Især når det gør en analytics mængden af ​​mineralsk måles knyttet til transferrin, det protein, der transporterer jern i blodstrømmen. Testene vil afgøre, om serum jern værdier er højere end 150 mcg / dl hos mænd, 160 mcg / dl hos kvinder og 119 mcg / dl hos børn.

Symptomer og konsekvenser

Når jern i blodet er højere end normalt, bør se dem som de kan medføre nogle abnormaliteter. blandt de symptomer Fælles træthed omfatter, angst, depression, humør lidelse, ledsmerter og hårtab. Desuden kan den serumjern også forårsage hjerte rytmeforstyrrelser, som arytmi eller takykardi, fertilitetsproblemer og blive sårbare at lide metaboliske mere og nervesystemet.

Almindelige årsager

Det er svært at tale om en bestemt årsag, der forårsager øget serum jern, selv om der er en række risikofaktorer du bør vide. For det første diæt. Spisevaner, såsom at spise en kost for rig på fødevarer med et højt jern, kan være en udløser. Ligeledes kan tilstedeværelsen af ​​leversygdom eller indgivelse af visse lægemidler også øge niveauet af jern koncentration i blodet. Vi må heller ikke undervurdere den rolle, som visse blodsygdomme eller andre ubalancer spillet.

Hvad skal man gøre?

Hvis der efter vi opdagede, at vores analytiske serum jern er høj, hvad man skal gøre? Der er flere strategier til bekæmpelse af problemet og overvåge serum jern. Den første er kost gennemgang og følge en speciel diæt, hvor jern er ikke hovedpersonen. Så bør du vælge fiber, frugt og grøntsager. Desuden kan denne diæt være ledsaget af en recept specifikt lægemiddel af lægen, for at lette fjernelse af overskydende jern.

Du kan også være interesseret i: Høj Iron Blood: Symptomer og behandling for blodmangel høj ferritin og jernmangel: Symptomer og behandling.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 50


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة