Uklarhed, svimmelhed og træthed: Hvorfor sker det?

Føler du dig tunghed i hovedet, svimmelhed og træthed? Tunghed i hovedet er en af ​​de mest almindelige lidelser som normalt kommer ledsaget af andre symptomer såsom svimmelhed, søvnløshed og tunge øjne. Nogle gange kan det være på grund af ydre påvirkninger såsom stress eller bekymringer, men andre gange kan det være et tegn på vores krop, der fortæller os, at noget er galt. I dag fortæller vi det de fleste almindelige årsager til hovedpine, symptomer og sygdomme som de burde, og nogle tips til at forbedre det.

Uklarhed: Årsager

 1. hypertension: Det er en utilpashed, som i de fleste tilfælde, er midlertidig og fremad uden besvær, når du har forhøjet blodtryk kan forekomme stærk følelse af tyngde i baghovedet, op til halsen. Hvis du lider af forhøjet blodtryk tilbyder vi en række naturlige midler til at kontrollere højt blodtryk, plus 6 fødevarer, du bør undgå, hvis du er hypertensive.
 2. muskelspændinger: Betændelse i nakkemusklerne er en lidelse, som kan være meget irriterende og invaliderende, et problem Det kan være forårsaget af dårlige arbejdsstillinger der skader musklerne i nakken og den cervikale område. Her forlader vi nogle enkle selv-massage øvelser, så du kan udføre dem, når du begynder at føle muskelspændinger, så du kan forhindre følelsen af ​​tyngde.
 3. præmenstruelt syndromDe dage før menstruation er meget irriterende for os dag foruden andre tilføjede ubehag mange kvinder lider i disse dage med meget stærke hoved smerter, der stilne når den tid kommer. Vi foreslår en række naturlige midler til at lindre præmenstruelt syndrom uden stoffer.
 4. psykologiske årsager: Det er en af ​​de mest almindelige årsager til tunghed i hovedet, angst, stress, panikanfald eller depression er problemer, der resulterer i fysisk ubehag, herunder svær hovedpine. Stress eller angst kan bestemme ikke kun vores liv, men vi kan føre til psykisk og fysisk kollaps.
 5. dårlige vanerBlandt de dårlige vaner vi kan finde mad og andre, såsom alkohol, snus, for meget koffein, for lidt søvn&# 8230;
 6. ØjenproblemerHvis din smerte eller tunghed i hovedet er givet efter perioder arbejder ved computeren eller efter at have læst et stykke tid, konsultere en øjenlæge, fordi du kan have en form for Problemet med trætte øjne du får tunghed i hovedet.

Uklarhed Symptomer

 • Mild til moderat smerte intensitet i forskellige områder af hovedet.
 • Følelse af undertrykkelse.
 • Hængende øjenlåg.
 • Tåreflåd.
 • Svimmelhed.
 • Kvalme og undertiden opkastninger.

Tunghed i hovedet: Hvilke sygdomme bag?

 1. temporal arteritis: Den består af en opsvulmet eller forstørret en af ​​arterierne der irrigates stoppe i det område af hoved og hals.
 2. labyrinthitis: En patologi, der påvirker det indre øre, Det kan omfatte tunghed af hovedet som et af dens symptomer, samt svimmelhed og kontinuerlig svimmelhed.
 3. sinusitis: Den består af en bihulebetændelse at Det forårsager kraftige hovedpine, især i området ved de øjenhuler og templer. Hvis du lider af bihulebetændelse og du ønsker at vide mere, fortæller vi dig alt om deres årsager og naturlige behandlinger for deres symptomer.
 4. rhinitisEr en sygdom, Det påvirker luftvejene og den indebærer inflammation af den nasale slimhinder.

Uklarhed: Tips og naturmedicin

 1. udarbejde en Kamille te med honning og citron dråber. Kamille har inflammatoriske og beroligende egenskaber og honning hjælper med at hvile bedre, hvis du tager det om natten i et glas mælk, vil hjælpe dig med at slappe af før sengetid.
 2. aromaterapi: Massér det smertefulde område med æteriske olier, aromaterapi er gavnligt at balancere vores følelser. Den æteriske olie af lavendel har beroligende og afslappende effekt og det tilrådes at lindre hovedpine.
 3. gingerroot: Forbered en te med ingefær, vil hjælpe dig lindre svimmelhed og kvalme hovedpine.
 4. Lokal varmeHvis tunghed i hovedet er forårsaget af muskelspændinger påføres varme til området med en varm klud eller tage et varmt brusebad til at slappe muskler. Hvis du anvender varme, når du begynder at lægge mærke til den spænding, du undgå rygsmerter hoved.
 5. Yoga eller afslapning: Øve yogaøvelser, meditation eller afslapning kan, ud over at slappe af og tage væk stress, hjælpe dig med at styre din krop: stretching og nogle yogastillinger kan forbedre dine cervikale problemer. I denne video kan du se de bedste yogastillinger at lindre smerter i nakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 24 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi