Brystsmerter: årsager og afhjælpning Alle

Brystsmerter kan være et symptom på andre sundhedsmæssige forhold, der påvirker ikke kun vores hjerte. Fra en reaktion på angst eller følelsesmæssig stress, et hjerte problem eller maven.

Er brystsmerter er ledsaget af brændende eller spreder sig til andre områder, såsom ryg og nakke? Kend alle årsager vil hjælpe os med at besvare spørgsmål og frem for alt for at undgå det værste, os selv, fordi når en brystsmerter næsten automatisk kommer frem, vi normalt relateret til et hjerte problem -infarto-.

Hvad hvis dit bryst smerte?

  • Den første ting er at finde det område af smerte-smerter højre bryst, venstre bryst eller Central- og intensiteten og varigheden -af kontinuerligt, med mellemrum.
  • Også huske på, når smerten, for eksempel efter at have spist opstår, eller hvis det udvides til andre områder af kroppen, såsom nakke eller ryg.
  • Er man i tvivl, bør vi søge læge.

Brystsmerter fra hjerteanfald

Smerter i brystet første vi formoder er et hjerte problem, et hjerteanfald i beton. Dog skal smerten opfylde specifikke karakteristika. For eksempel smerte skal placeres i det centrale brystet, som om det var en tæthed, og strækker sig til armen, ryggen, skulder og kæbe. Andre symptomer kan også forekomme svedeture, kvalme, svært ved at trække vejret eller døsighed. I dette tilfælde er det tilrådeligt at gå til akut medicinsk måde.

Angst, stress, følelsesmæssig stress ... ikke styre vores følelser kan give smerter i venstre eller højre bryst, selvstændigt. Følelsesmæssig stress kan udløse smerte eller fysisk ubehag, herunder smerter ledsaget af åndedrætsbesvær brystet. Psykoterapi kan være en god allieret.

Brystsmerter gastroøsofageal reflux

Når brystsmerter bliver skarp og irriterende, og har sin oprindelse i en brændende fornemmelse i midten af ​​brystet, Det kan være motiveret af esophagitis eller gastroesophageal reflux problem. Skader kendetegnet ved ændring af foring af esophagus. Det er tilrådeligt at konsultere en specialist til at udføre de nødvendige test og bekræfte eller afkræfte diagnosen.

Interkostale brystsmerter

Selv om det kan synes en triviel smerte, kan det også være misvisende. Når vises alvorlige smerter i brystet -er placeret på brystkassen, op til brystet, kan det være et symptom på en interkostale smerte, bundet til overanstrengelse eller membranpumper kramper.

Normalt en gene snarere end en lidelse i sig selv, med resten og tålmodighed de bedste midler til at afbøde.

Brystsmerter betændelse i lungehinden

Normalt en akutte og intens smerte ved vejrtrækning luft. Dette er en smerte forbundet med lungehindebetændelse, dvs. inflammation i lungehinden, membranen består af to dele og dækker lungerne og brysthulen. Det er bedst at konsultere en specialist til at bekræfte, om symptomerne reagere på denne patologi og derfra gælder den mest hensigtsmæssige behandling.

Brystsmerter til gastritis

Brystsmerter kan også være et tegn på en mave-tarm-problemer, såsom gastritis, mavesår eller fordøjelsesbesvær. Hvis årsagen til smerten er gastritis, er det som regel akut, med en brændende fornemmelse i venstre øverste del af maven.

Brystsmerter mavesår

forårsager også et sår smerter i det øvre abdomen, især når maven er tom, eller efter faste. I tilfælde af fordøjelsesbesvær, samt en følelse af oppustethed i maven, kan du også modtage en intens brændende. Hvis du har mistanke om et problem med gastritis eller mavesår, er det bedst at ty til en specialist. Et antacid behandling kan være tilstrækkeligt til at forbedre fordøjelsesbesvær.

Du kan også være interesseret i: Smerter i venstre arm: hvordan kan du vide, om et hjerteanfald? og alt om smerten ved ribben: mulige årsager og hvornår man skal bekymre sig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 12 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة