Engelsk smerte: årsager og udbedring

den graviditet normalt en af ​​de vigtigste årsager hvorfor kvinder lider af smerter i engelsk, men der er andre årsager til denne smerte forekommer i Ella dag vi fortæller Mulige årsager til lyskesmerter og løsninger ved at bekæmpe. Det vigtigste er at identificere oprindelsen, kan smerten variere i intensitet og synes mild eller kontinuerligt, kan blive en meget irriterende smerte og endda invaliderende. En svag snert på et givet tidspunkt kan betyde noget, men hvis gentaget, især tiltagende smerter, bør konsultere en læge.

Årsager til smerter på engelsk

 • graviditetDenne smerte er almindeligt under graviditet, specielt i løbet af de sidste uger af drægtighedsperioden. Her er resultatet af øget vægt og volumen af ​​maven. Vægten af ​​maven kan spænde musklerne forårsager smerte i engelsk.
 • slidgigt: Sygdomme, der påvirker leddene, især hofte omfatter Mulige årsager til smerter i lysken. Slidgigt er en kronisk degenerativ sygdom karakteriseret ved nedbrydning af ledbrusk.
 • tendinitis: Den kronisk inflammation hofte kan forårsage en fraktur påvirker lysken forårsager inflammatorisk tendinitis.
 • Lukkemuskel overbelastning: Smerte kan også være symptom på en lyske skade karakteriseret ved lukkemuskel overbelastning, for eksempel efter at gøre en ekstra indsats eller rask gang i lang tid. Den bedste terapi, hvile.
 • blærebetændelse: Blærebetændelse er en af ​​de mest almindelige sygdomme blandt kvinder og også den mest irriterende. Det kan medføre alvorlige smerter i engelsk. Med disse enkle vaner kan du forhindre urinvejsinfektion.

Symptomer efter kilden til smerte

 • Klump i pubesområde og smerter og hævelse. dette er symptom på en lyskebrok, Det er en type af sjælden sygdom blandt kvinder, men at vide, hvordan man kan genkende det.
 • Smerter i venstre lyskeDenne type af smerte kan svare til en infektion i bækkenpartiet.
 • lysken: Det kan være et tegn på nyresten, hvis de forekommer pludseligt og sidste fra flere minutter til flere timer, kan du svare til en renal kolik.
 • Akutte smerter ledsaget af svimmelhed og feber: Stillet over for denne type smerter kan behandles graviditet uden for livmoderen
 • Belly smerter og ubehag: Denne smerte kan komme ledsaget af besvimelse og feber og det svarer til en polycystisk ovariesyndrom.

hjem retsmidler til at lindre smerter engelsk

 1. Aloe vera: Drik et glas aloe juice før hvert måltid forebygger betændelse i maven, eller det er godt at forebygge brok.
 2. Col og ler: Den omslag af kål og ler vil aflaste dine smerter betydeligt.
 3. Fu Xiang planteDette anlæg har beroligende effekt behandle lyskebrok.
 4. Calendula te: Det er gavnligt til behandling af inflammation og betændte væv.
 5. laurbærDette hjælper med at forhindre tarm spasmer og hjælpemidler fordøjelse anlæg anbefales at forhindre brok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi