Tracheitis Symptomer og mere passende behandling

den tracheitis Det er en respiratorisk sygdom, der påvirker luftrør (Vejen forbinder strubehovedet og bronkier), hvis symptomer du bør være opmærksom på at søge i mest hensigtsmæssige behandling og forbedre vores velfærd. Yderligere behandling er afgørende for at løse så hurtigt som muligt ubehag forårsaget af tracheitis.

Tracheitis er en patologi hvis symptomatisk manifestationer bør overvåges, så hvis du bemærker nogle af de symptomer, som vi vil se nedenfor, bør altid rådføre sig med læge. De mest almindelige symptomer på tracheitis, især i den indledende fase er de irritation og ondt i halsen. Symptomerne har tendens til at forværres, når for eksempel tvangsmæssigt passerer taleopkald, eller når mange timer forblive længe i et tørt og støvet rum. Den første følelse af prikken i halsen, efterfulgt af yderligere irritation, som har tendens til at stige i de sidste timer af dagen.

Med hensyn til behandlingen af ​​tracheitis, bør følge nogle grundlæggende regler, der er meget vigtigt ikke at forværre sundhed. Således for eksempel være undgå lukkede rum med skarer af mennesker og rum med røg. Det er også tilrådeligt at øge væskeindtagelse, især varmt. Naturlægemidler præparater er også en god allieret, et naturligt middel, der hjælper lindre luftvejene og forebygge infektion.

den stoffer de anvendes til behandling af tracheitis er for det meste antibiotika og kortison. En fælles løsning er at bruge en spray og nogle gange lægen kan råde udføre inhalationer med antiseptiske stoffer, som også kan virke mod overbelastning. Husk, at selvfølgelig skal antibiotika ske under streng medicinsk kontrol for at undgå mulige konsekvenser og bivirkninger. I tilfælde af antibiotika er det vigtigt at gøre ansvarlig brug. Det samme er tilfældet med kortison.

Tracheitis, hvis ikke helbredes, kan væsentligt forringe vores helbred, som det sker med andre luftvejsinfektioner. Hvis vi oplever nogle af ovenstående symptomer, bør du konsultere din læge for at bekræfte diagnosen og til at anvende i hvert enkelt tilfælde den mest hensigtsmæssige behandling.

Du kan også være interesseret i: Mad omsorgsfulde dine lunger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة