Dishidrosis: årsager, symptomer og naturmedicin

den dishidrosis, også kendt som dyshidrosis, er en hud problem hvis vigtigste symptomer udseende af en lille er vabler eller vesikler (væskefyldte), især placeret i Palmer og fødder. Hvorfor er?, Hvad er den bedste behandling eller naturmedicin at bekæmpe dem?

Den dishidrosis er en form for kronisk dermatitis som det kommer til udtryk ved fremkomsten af ​​små vesikler, som efterfølgende de afstødes. Normalt de kommer ledsaget af kløe, så de kan blive meget irriterende, især når man tager i betragtning, at der fortrinsvis ligger i hænder og fødder. Lad os se nogle fakta og nyttige tips at kæmpe en dermatologisk lidelse, der kan blive virkelig irriterende. Hvis dishidrosis bliver kronisk kan forekomme revner, sprækker og bakterieinfektion i de berørte områder.

Svært, endda umuligt, at udpege årsagerne til kilde den dishidrosis. De virkelige syndere er stadig ukendt, men du kender den risikofaktorer lige fra stress til metalallergi, som nikkel. Både ved direkte kontakt, og dens indtagelse gennem fødevarer, kan det være en risikofaktor for dishidrosis. Det kan også være en reaktion på en svampeinfektion på hans fødder.

Ja det er rigtigt, lige så bevidnet specialister dermatologi, denne ændring er mere almindelig blandt patienter med tidligere tilfælde af atopisk dermatitis, astmatisk bronkitis og allergisk nysen. I tilfælde af Rygning, er det tilrådeligt at forlade snus, fordi det kan forværre symptomerne.

Dishidrosis Behandling

Selv om der stadig ingen definitiv behandling til bekæmpelse dishidrosis, ja der behandlingsformer og stoffer at bidrage til at afbøde ulejligheden. Under recept, kan der tages antihistaminer og kortikosteroider topisk, effektive til at reducere ubehag relateret til udseendet af vesikler og lindre kløe.

Ved kronisk og tilbagevendende dishidrosis en af ​​de mest effektive behandlinger er ultraviolette stråler, i tre eller fire gange om ugen i en måned mindst.

Dishidrosis: naturmedicin

Blødgørende cremer, geler eller varer fremstillet af aloe vera, med calmantes- egenskaber kan være meget nyttige for lindre ubehag den dishidrosis. Påfør komprimerer gennemvædet med kamille, eller dypning hænder og fødder i vand eller risstivelse natriumbicarbonat De kan bidrage til at bekæmpe kløe.

Med naturlige midler, der er andre grundlæggende tips forhindre dens forekomst, såsom at holde hænder og fødder altid ren og tør, brug åndbare sko og, når det er muligt, handsker og sokker. Undgå enhver risiko situation som at gå barfodet i pool eller områder med stillestående vand, et levested for svampe og infektiøse midler.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 28


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo