Lipotimia: årsager, symptomer og retsmidler

den lipothymy, også kaldet besvimelse eller synkope, kan det defineres som en reduktion af blodforsyningen transporterer oxygen til hjerne, som det kan få os til at miste bevidstheden helt eller delvist. Vide, hvad årsagerne kan være bag en svag og kender deres symptomer, vil hjælpe os vide, hvordan til at handle. Hvis vi har lidt en episode af besvimelse, bør konsultere en læge for at udelukke, at der kan være bag en slags uorden sundhed.

årsager

Den mathed forekomme generelt i visse situationer, der disponerer os til at gøre det. Faktisk nogle mennesker er mere disponeret for at mathed selv i ungdommen. I andre tilfælde er det en specifik episode. den Almindelige årsager De er relateret til stress, stærke følelser, overskudsvarme, feber, forblive i et lukket rum uden ventilation, fortsat fastende eller overdreven indtagelse af alkoholiske drikke. I nogle tilfælde kan det forekomme efter en blod udføres. Mennesker, der lider cervikal slidgigt og dem med undervægt eller lavt blodtryk kan være mere tilbøjelige til besvimelse.

symptomer

den symptomer mest almindelige er forekomsten af svimmelhed, sløret syn, sygdom, sveden, svag puls, overfladisk vejrtrækning, hud bleghed og abdominalt ubehag. Det er ønskeligt sidde eller ligge ned, når disse symptomer, især til hindring af fald eller beskadigelser fra at ramme mod en genstand vises.

behandling

Det er tilrådeligt at konsultere en læge for at udelukke, at der bag den besvimelse kan forekomme, for eksempel en hjerteproblem. Det skal understreges, at mathed i de fleste tilfælde har en god prognose og normalt ikke kræver særlig behandling, selv om dette ikke betyder, at vi skal undervurdere symptomerne. Med hensyn til sundhed, forebyggelse, som vi kender spiller en central rolle.

Før en episode af mathed, bør den person ligge ned i et køligt og luftigt med benene op. Hoste hjælp øge blodgennemstrømningen til hjernen til at hjælpe komme sig. Du er nødt til at undgå at drikke eller spise noget, før man er inddrevet.

Du kan også være interesseret i: Falls og besvimelse: Hvad ligger der bag? og svimmelhed alt om: når miljøet er i bevægelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 38


Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo