8 advarselssymptomer på kvindelige hjerteanfald


  høje niveauer af blodsukker, forhøjet blodtryk, overvægt, stillesiddende livsstil og stress er nogle af de faktorer at øge risikoen for hjerte-kar-sygdom. I tilfælde af kvinder, fra 45, og som et resultat af faldende østrogen, de er mere sårbare over for at lide et hjerte problem. Også den mest almindelige årsag til hjerteanfald hos kvinder er blokering af koronar-tarmkanalen. Hjertet altid advarer, og vi skal være opmærksomme på visse symptomer.

  1. Akut brystsmerter

  En smerte, der er placeret på venstre bryst område og, i tilfælde af kvinder, udstråling til ryggen, skuldre, nakke eller kæbe. I tilfældet med manden, men denne smerte bliver latent i armen.

  2. Åndedrætsbesvær

  Har du bemærke, at du ikke kan trække vejret? Et signal, der normalt vises lige før eller på samme tid som brystsmerter, men kan også være det eneste tegn, der advarer os om, at noget er galt.

  3. Svimmelhed Uforklarlig

  Hjerteanfald normalt ikke forårsage besvimelse, men de kan kommer ledsaget af en følelse af svimmelhed eller uklarhed.

  4. Ekstrem træthed

  Det ikke normalt forbundet med hjerteanfald og alligevel er en af ​​de mest almindelige symptomer for kvinder. Hvis du opdager, at træthed ikke går væk, og bliver rutine, er det vigtigt at konsultere din læge, fordi det kan gøre dig opmærksom på et problem i arterierne.

  5. sveder

  En følelse af sved, der opstår pludseligt. Modsætning hedeture, sved er kold.

  6. Pres på brystet

  Trykket i tilfælde af kvinder, er ofte ledsaget af en brændende fornemmelse i underlivet.

  7. Kvalme eller opkastning

  Utilpas, med tilstedeværelsen af ​​andre symptomer som kvalme og opkastning er de også et almindeligt symptom på hjertetilfælde, når en episode opstår hos kvinder.

  8. Angst

  I disse tilfælde er følelsen af ​​ukontrollabel angst ofte ledsaget af brystet punkteringer. Det anslås, at en ud af tre kvinder bemærker disse symptomer et par øjeblikke før at lide et hjerteanfald.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 24 = 25


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi