pludselige og vedvarende svimmelhed: årsager og udbedring

den svimmelhed Du kan blive en meget irriterende lidelse, og ikke kun når det er midlertidig og synes pludselig, men især når de er kontinuerlig og pludselig. Det første skridt er uden tvivl identificere årsager bag svimmelhed, dvs. have en præcis diagnose for at anvende retsmidler og behandling egnede.

Når en pludselig, isoleret og midlertidig svimmelhed normalt ikke tage behørigt hensyn den opstår. Men svimmelhed normalt symptom eller tegn på, at noget er galt i vores krop, så det bør ikke undervurdere dem. Svimmelhed kan blive irriterende, især det bliver ensformigt. Identificere årsagerne er vigtigt at anvende passende retsmidler og til at forbedre vores velfærd. Svimmelhed, som kan komme ledsaget af andre symptomer, såsom hovedpine, sløret syn (Kan være også et visuelt signal stress) eller sveden.

Vi bør heller ikke overse det faktum, at svimmelhed kan være et symptom på sygdomme relaterede øre. Vi ikke altid betale dem al den opmærksomhed, de har brug for, men forsømmer sundheden for ørerne kan tage sit præg. Svimmelhed kan ske ved forstyrrelser i det indre øre, som spiller en vigtig rolle i at opretholde balance.

Søsyge også være forårsaget af andre lidelser relateret blodcirkulationen. I den forstand er opmærksomme på blodtryk niveauer, uanset om de er høje eller lave (hypotension), især når man står op, lige ryg, efter at have brugt en masse tid siddende.

Sommetider sygdom er relateret til en usund kost eller afbalanceret, især når vi besluttede at tage på en diæt uden lægeligt tilsyn (kan forårsage nogle ernæringsmæssige mangel, hvis før vi kost vi ikke sikre, at vores helbred er optimalt). Kroppen, i disse tilfælde kan findes uden nogen af ​​de stoffer eller næringsstoffer, svimmelhed være et advarselssignal. Af denne grund, hvad angår kost, er det tilrådeligt at altid følge lægelige anbefalinger for korrekt ernæring.

Svimmelhed: retsmidler til at overveje

Retsmidler mod søsyge varierer naturligvis afhængigt af de årsager, der forårsager. Under alle omstændigheder bør du altid konsultere din læge for at afsløre de nøjagtige årsager og anvende behandling mere egnet. Hvis vi har mistanke om, at dette er en høring problem og kan opholde sig der på grund af svimmelhed, er det tilrådeligt at konsultere en specialist, dvs. otolaryngologist.

Hvis svimmelhed eller vertigo er relateret til problemer blodtryk, et hurtigt fix, og som kan anvende til at lindre symptomerne er at sidde eller ligge ned med benene hævet for at lette blod fra at komme til hjernen. Hvis svimmelhed skyldes et fald i blodsukkerniveauet i kroppen kan vi gøre det er at tage sukker genoprettes.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة