Fibromyalgi triggerpunkter for dem

Hvad de er triggerpunkter og hvordan de kan hjælpe detektering fibromyalgi? I alt har vi 18 triggerpunkter i kroppen, placeret i forskellige dele. Hvis du trykker elleve af dem der er smerter, er det mere sandsynligt, at vi står over for en af ​​de patologier hvis oprindelse og hurtig diagnose er stadig uafklaret.

Fibromyalgi er en kronisk sygdom hvis vanskeligheder med diagnose kan gøre en kvinde lider i årevis uden at vide, for sikker, hvis symptomer lidelse er effektivt ansvarlig for denne sygdom. den generel træthed, den muskuloskeletale smerter, søvnløshed problemer eller stiv følelse af ekstremiteterne kan føre til falske diagnoser. Det vil sige, er således almindelige symptomer kan tilskrives andre sygdomme. Af ukendte årsager, men i dag er der en behandling for kur -yes effektivt afbøder og langsom symptomerne-terapier står over for en sygdom, der primært påvirker kvinder, alderen mellem 30 og 50 år. Ifølge Episer studiet (Forekomsten af ​​gigtsygdomme i den spanske befolkning), udført af den spanske Society of Rheumatology, fibromyalgi påvirker mellem 2 og 4% af befolkningen.

Smerte, generaliseret og vedvarende, er netop den mest karakteristiske symptomer på denne sygdom, og ekstrem træthed, hvilket fører til en markant tab ydeevne i daglige aktiviteter samt ændringer i søvn kvalitet og fiaskoer opmærksomhed eller koncentration. Det er ofte ledsaget af symptomer som angst og humørsvingninger. Til diagnose er det vigtigt at udelukke andre sygdomme med lignende symptomer.

Fibromyalgi behandling

I øjeblikket behandling af fibromyalgi er tværfaglig: psykologisk terapi, meditation og motion. Selv i dag har nogen kur, nye behandlinger og behandlingsformer De har vist sig meget effektivt til at lindre de mest invaliderende symptomer.

den farmakoterapi Det er ordineret til at lindre symptomer (analgetika, anti-inflammatoriske, muskelafslappende ...). Derudover blid motion (Walking), den Afslapning, akupunktur terapi eller psykologisk hjælp til at klare smerten. Naturmedicin kan også være effektiv som supplerende terapi til at lindre symptomerne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih