Knæet smerter: årsager, løsninger og nyttige øvelser [video]

den knæsmerter, en af ​​de mest almindelige, kan have forskellige årsager. Faktisk kan det forekomme i alle alder, fra børn til voksne. Hvad er de bedste retsmidler og mest nyttige øvelser at lindre smerter i knæet?

Selvom -specifically alder, ældning eller knogletab fra knoglerne er en risikofaktor knæ smerte er ikke den eneste. Denne lidelse, en af ​​de mest almindelige, kan også være relateret til andre patologier, med risiko sport eller nogle traumer eller knæskade. Ud fra disse symptomer, intensitet Smerter vil være anderledes, så du er nødt til at diagnosticere den nøjagtige årsag bag knæet smerter at anvende de retsmidler og terapier passende til hvert enkelt tilfælde. den behandlingsformer, Farmakologisk og rehabilitering, er blevet grundigt undersøgt for fuldstændig helbredelse af leddet.

En anden årsag til smerter i knæet, og inflammation er også manifesteret, er den bursitis (Også kaldet farverige navne knæ eller knæ tjenestepige tjenestepige). I dette tilfælde opstår betændelse i bursa, en lille pose med væske, der er ansvarlige for at reducere friktionen mellem knogler, muskler og sener. Bursitis kan være årsag til forskellige skader, og er primært på grund af dårlige arbejdsstillinger, såsom knælende ophold længe.

En anden type af knæet hævelse er tendinitis, en meget almindelig tilstand blandt sportsfolk (især idrætsudøvere), og vises af en overbelastning. De mest almindelige symptomer er hævelse af knæet smerter, især under patella. I tilfælde af smerter i knæet uden hævelse af årsagerne kan være bag problemer som artritis reumatoide - arthritis, gigt, patellofemoralt syndrom (skade, der påvirker brusk og der vises, især efter opholder lange ben bøjet 90 grader) eller den såkaldte Osgood-Schlatter syndrom.

Leddegigt normalt påvirker leddene og på samme tid i begge knæ, endda andre steder krop. I dette tilfælde, Almindelige symptomer er varmefølelse, smerter, hævelse, morgenstivhed og, som tiden går, deformitet af den berørte del. Osgood-Schlatter sygdom er en betændelse, der påvirker skinneben og optræder især i ungdomsårene. Det kan forårsage smerte og hævelse, kan symptomerne forværres med fysisk aktivitet. Forbedre med hvile. Det kan vare flere uger eller måneder, og kan være en risiko for tilbagefald.

Knee Pain: Retsmidler

Knæet smerter, især involverer fysisk aktivitet, reagerer godt på hjem retsmidler. I svære tilfælde bør altid konsultere din læge, hvis du kan lide milde smerten fortsætter mere end de burde eller gentager sig hyppigt. Blandt de hjem retsmidler for smerter i knæet formilde de mest kendte er den anvende is mindst fire gange om dagen i 15 minutter hver tids-, under anvendelse af en elastikbind at mindske smerter og opretholde en stabil knæ. blandt de stoffer almindeligt ordinerede steroide antiinflammatoriske midler, såsom ibuprofen, er inkluderet, og hvis ikke nok læge kan injicere et steroid for at mindske smerter og betændelse. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at bruge en knæ tandbøjle.

Med hensyn til rehabilitering terapi, eksperter påpege, hvordan specifikke øvelser De kan være meget effektiv. Især en undersøgelse fra Indiana University fandt vigtigheden af ​​at styrke de hofte muskler gennem øvelser med en elastisk bandage og korrekte arbejdsstillinger og korrekt varme op og strække før enhver fysisk aktivitet.

Du kan også være interesseret i: Rygsmerter: Aflastning dolory brækkede knogler: symptomer, typer og behandlinger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 52


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer